Gossipstory.gr
Επικαιρότητα

Σωτήρης Τσιόδρας: Αποκαλύπτει για το δεύτερο κύμα κορωνοϊού στην χώρα μας

Σε απόλυτη επαγρύπνηση η Ελλάδα!

Ο κος Τσιόδρας, στην χθεσινή του ενημέρωση, έκανε λόγο για επερχόμενες επιδημίες που πιθανόν να “πλήξουν” την χώρα μας -και όχι μόνο-  καθώς και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν για το επόμενο διάστημα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

“Θα υπάρξουν νέα επιδημικά κύματα του ιού τους επόμενους χειμώνες μετά το αρχικό σοβαρό κύμα που έχουν βιώσει οι περισσότερες χώρες.

Τόνισε ότι αν δεν υπάρξει ένα “συντριπτικό” μέτρο κατά του Covid-19, τότε τα μέτρα που έχουμε πάρει όλοι μας θα είναι πολύ κρίσιμα για την την επιτυχή αντιμετώπιση του ιού μέχρι να δημιουργηθεί αυτό που ονομάζουμε συλλογική ανοσία.

Επιπλέον, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της έξαρσης του κορωνοϊού στο νότιο ημισφαίριο, την περίοδο του καλοκαιριού, κάτι που πιθανόν να επηρεάσει πολύ σοβαρά και την χώρα μας.

Όσο για το εμβόλιο κατά του ιού, δήλωσε τα εξής:

«Eλπίζουμε να έχουμε καλύτερα νέα τις επόμενες εβδομάδες για τα φάρμακα και για τους επόμενους  μήνες για το εμβόλιο. Περισσότερα από 70 εμβόλια είναι σε φάση ανάπτυξης, αλλά μόνο ένα από αυτά τα εμβόλια είναι σε φάση 2, δηλαδή δίνεται σε μεγαλύτερο αριθμό εθελοντών προκείμενου να εξεταστεί η ασφάλεια και η κατάλληλη δόση του».

 

 

 

 

Related posts

Κορωνοϊός – Ελλάδα: 250.000 κρούσματα στη χώρα μας – Δραματική πτώση το τελευταίο 24ωρο

Γιάννης Μαυρίδης

Τραμπ: ”O λόγος που έχουμε τόσα κρούσματα είναι γιατί κάνουμε πολλά τεστ”

editor

Άννα Πρέλεβιτς: Έπεσε θύμα απάτης – Οι αποκαλύψεις της στην δημοσιότητα (ΦΩΤΟ)

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live