Gossipstory.gr
Media

Στέφανος Κασσελάκης για Δημήτρη Παπανώτα: «Έκανα αυτό που ήταν σωστό»

«Έκανα αυτό που ήταν σωστό», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης καλεσμένος στην Κατερίνα Καινούργιου σε ερώτηση για τον Δημήτρη Παπανώτα και την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Alpha, απαντώντας για όσα συνέβησαν πρόσφατα με τον Δημήτρη Παπανώτα και τις μεταξύ τους σχέσεις σήμερα…

«Με χαρά να συνομιλήσω μαζί του, δεν έχω τίποτα επί προσωπικού απλά πιστεύω ότι υπάρχουν μερικά πράγματα πού όταν πληγώνουν κόσμο πρέπει ένας πρόεδρος ενός κόμματός που πρεσβεύει τις απόψεις του, να δρα. Το ίδιο ελπίζω να κάνει και ο κ. Μητσοτάκης για δικά του στελέχη», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Πιστεύω ότι ο Δημήτρης μπορεί να προσφέρει πολλά στην κοινωνία, έχει ένα μεγάλο μεγάφωνο και έχει καλή καρδιά. Δεν μετανιώνω για το πώς έδρασα αλλά πρέπει να πάμε και μπροστά», κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Δημήτρη Παπανώτα. 

Related posts

Alcatrash: “Τέρμα τα Ψέματα” για το συγκρότημα – Σαρώνουν στις Τάσεις του Youtube (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Ζέτα Μακρυπούλια θα παρουσιάσει το Ρουκ Ζουκ!

Αναστάσης Δαφνής

House of Fame: Οι τελευταίες δηλώσεις Φουρέιρα και κριτών λίγο πριν το 1ο Live (BINTEO)

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live