Gossipstory.gr
Lifestyle

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το «όχι» στις Άγριες Μέλισσες και η μάχη του με τον καρκίνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί δεν βλέπουμε τον Σπύρο Παπαδόπουλο σε σειρές της τηλεόρασης;

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου το «Ενώπιος Ενωπίω» φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός αλλά και παρουσιαστής της εκπομπής «Στην υγεία μας ρε παιδιά» μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο απέρριψε την πρόταση που του έγινε για την επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες».

«Κάθε χρόνο έχω προτάσεις για τηλεόραση. Όταν με παίρνουν λέω ότι Τετάρτη με Κυριακή είμαι στο θέατρο και Δευτέρα και Τρίτη γράφω τις εκπομπές, πότε να έρθω για γύρισμα; Εγώ θα έκανα μόνο κάτι εξαιρετικό πια. Είναι αλήθεια ότι μου πρότειναν να είμαι στις Άγριες Μέλισσες. Τους απάντησα ότι είναι ένα εξαιρετικό σενάριο, μακάρι να είχα χρόνο. Αυτό θα το έκανα. Δεν μετανιώνω που δεν το έκανα γιατί αντικειμενικά δεν γινόταν να το κάνω, δεν έβγαιναν τα ωράρια», είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.


Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης του ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει και για το σοβαρό πρόβλημα υγεία που αντιμετώπισε, τον καρκίνο.

«Δεν άλλαξε τίποτα απολύτως η περιπέτεια της υγείας μου. Όπως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πέσει με τη μηχανή και δεν ξανακαβαλάνε, έχω πέσει με τη μηχανή δυο τρεις φορές, την καβαλάω και συνεχίζω σαν να μην έπεσα ποτέ. Αυτό έγινε και με τον καρκίνο. Είπα ο καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δικιά μου. Έχω δουλειές τώρα, δεν μπορώ να φύγω τώρα. Το σοκ δεν ήταν μεγάλο, με εξέπληξα και εγώ ακόμη. Ο γιατρός μου το είπε χοντρά: «Αν δεν τα πας καλά… σε δύο με τρεις μήνες έφυγες». Είπα εντάξει μάλλον έως εδώ ήταν, φώναξα τον γιο μου και του μίλησα για να ξέρει», δήλωσε συγκινημένο και πρόσθεσε: «Από μικρό παιδί είμαι έτσι. Ίσως να οφείλεται στον τρόπο που μεγαλώσαμε. Επειδή ήταν τα πράγματα περίεργα, ζούσαμε το σήμερα. Το να σκεφτείς την άλλη βδομάδα ήσουν οπτιμιστής. Ζούσαμε το σήμερα και αν θα τη βγάλουμε».

Related posts

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Σχέδια γάμου για το ζευγάρι! Αυτοί θα είναι οι δύο κουμπάροι τους

Γιάννης Μαυρίδης

Ο Γιάννης Αϊβάζης έχει «μπλεξίματα» με την γυναίκα του και… μια άλλη – (φωτο)

supervisor

Οργιάστε… με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου! – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live