Gossipstory.gr
Lifestyle

Πόπη Γαλετσά για Κάτια Ταραμπάνκο: «Μακάρι στα 30 της να είναι όπως εγώ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αιχμηρή απάντηση του μοντέλου για την Κάτια!

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του Star, «Στη Φωλιά των Κου Κου», βρέθηκε την Τρίτη η Πόπη Γαλετσά, η οποία αποχώρησε από το «GNTM» στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Μεταξύ άλλων η Πόπη απάντησε στο σχόλιο που είχε κάνει η Κάτια Ταραμπάνκο για την ηλικία και το ύψος της. Συγκεκριμένα η Κάτια είχε πει: «Αν δεν κάνω λάθος είναι και μια κοπέλα, μιας άλφα ηλικίας και ύψους. Αυτός είναι ένας περίεργος συνδυασμός. Ας έρθει να δοκιμάσει τη γλύκα. Δε θα κρατήσει πολύ. Τι ρε φίλε; Είναι 1.50 και 30 χρόνων».

Η Πόπη απάντησε μέσα από την εκπομπή του Star με αιχμηρό τρόπο λέγοντας: «Πιστεύω ότι με φοβόντουσαν. Όταν μπαίνεις μέσα σε ένα παιχνίδι και αναφέρει η Κάτια πως είμαι 1.50 και 30 χρονών… Εντάξει δηλαδή. 1.50 δεν είμαι. Είμαστε σχεδόν ίσα. Και όταν είσαι 30 χρονών και 40 και 50 και 60 πρέπει να ακολουθάς τα όνειρά σου. Μας βλέπουν και άνθρωπο που είναι 30, 40, 50. Τι τους λες; Ότι δεν έχουν όνειρα γιατί μεγάλωσαν; Μακάρι να είναι στα 30 της όσο είμαι εγώ. Αυτό της εύχομαι. Με πείραξε πάρα πολύ όχι για το ύψος, αλλά για την ηλικία. Δεν κατάλαβα καν γιατί το είπε. Είμαι 30. Με ενόχλησε γιατί μιλάει για ένα ευρύτερο κοινό. Πρέπει να ακολουθούμε τα όνειρά μας ό,τι ηλικία και να είμαστε. Δεν είμαι τρελή. Είμαι 30, αλλά αν έδειχνα μεγαλύτερη δεν θα ακολουθούσα αυτόν τον χώρο. Ξέρω ότι μικροδείχνω και για αυτό με παίρνουν στις δουλειές. Τι την ενόχλησε που είμαι 30;».

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Παντρεύτηκε χθες!Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο του Κ.Μπογδάνου

supervisor

Μαρίνα Γρηγορίου: «Κάθε τέλος μια νέα αρχή…»

editor

Κώστας Τσουρός: “Κατηγορήθηκα για ξυλοδαρμό στον ALPHA- Δεν θα συνεργαζόμουν με την Σπυροπούλου” (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live