Gossipstory.gr
Media

Πέτρος Γαϊτάνος: «Δεν με ενδιαφέρει αν ο Γιώργος Νταλάρας διαφωνούσε με τη διαφήμιση που έκανα»

Ο Πέτρος Γαϊτάνος την Τετάρτη 1η Μαΐου παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και στη «Super Κατερίνα», μιλώντας για όλους και για όλα.

Για τις σποραδικές του εμφανίσεις στην τηλεόραση, ο τραγουδιστής και ψάλτης είπε: «Έχω επιλέξει να μην εμφανίζομαι συχνά στην τηλεόραση. Δεν θέλω να με βαριούνται».

Στη συνέχεια, εξήγησε για ποιο λόγο μιλάει χαμηλόφωνα:

«Μιλάω χαμηλόφωνα γιατί αυτός είναι ο φυσικός τρόπος ομιλίας μου. Αν προσπαθήσω να μιλήσω δυνατά είναι αφύσικο», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Γαϊτάνος.

Σε ερώτηση για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα,  ο Πέτρος Γαϊτάνος δήλωσε πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση να απαντήσει, εκφέροντας την άποψη ότι ο Γιώργος Νταλάρας πρέπει να είναι πιο χαλαρός.

«Υπάρχουν κάποια πράγματα και κάποιοι άνθρωποι, όπου εγώ προσωπικά αισθάνομαι άβολα να κάτσω και να εκφέρω άποψη. Από τη μία ο Γιώργος Νταλάρας είναι ένας άνθρωπος, που έχει αναδείξει σε πολύ υψηλό επίπεδο τον χώρο της τέχνης μας, από την άλλη ίσως θα πρέπει να είναι λίγο πιο χαλαρός. Όπως είπε και ο ίδιος, όταν ανεβάζεις τόσο ψηλά τον πήχη, δύσκολα μπορείς να συμβιβαστείς με επιπολαιότητες, προχειρότητες και φτήνιες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι τραγουδιστές στους οποίους αναφέρθηκε, κάνουν αυτό», είπε αρχικά ο Πέτρος Γαϊτάνος.

«Υπάρχει μία ανάγκη όλων μας -κάποιων περισσότερο- να πρέπει με μία εξωστρέφεια να πουν την παραμικρή σκέψη και αντίδρασή τους. Και αυτό να γίνει δημοσίως. Και πλέον δίδεται η δυνατότητα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα να το κάνουν. Αυτό είναι ένας βιασμός της ελευθερίας της δημοκρατίας. Έτσι το καταλαβαίνω. Γιατί δημοκρατία δεν είναι να λέει ο καθένας ό,τι του έρχεται στο μυαλό, γιατί όταν είμαστε θυμωμένοι λέμε λάθος λόγια. Έχω την εντύπωση ότι χρειάζονται λιγότερα λόγια και περισσότερη αγάπη», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο γνωστός ψάλτης.

Και πρόσθεσε: «Δεν με ενδιαφέρει αν ο Γιώργος Νταλάρας διαφωνούσε με τη διαφήμιση που έκανα. Δεν έχω μετανιώσει που πήρα μέρος, αυτό που με παρακίνησε ήταν να δει ο κόσμος μια πιο χαλαρή πλευρά μου αλλά και ότι ο Πέτρος Γαϊτάνος δεν θα έκανε τίποτα φτηνό. Αυτό έλεγε το σενάριο», αναφερόμενος για τη viral διαφήμιση γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών ,που έκανε πριν από μερικά χρόνια.

Τέλος, σχολιάζοντας τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και τη στάση της Εκκλησίας, ο Πέτρος Γαϊτάνος είπε:

«”Καίει” αυτή η κουβέντα. Εγώ δυσκολεύομαι πολύ να σχολιάζω πράγματα, που αφορούν τη σύγχρονη Εκκλησία. Σέβομαι τους Μητροπολίτες και όλους τους ανθρώπους, που έχουν το Σχήμα της ιεροσύνης και του μοναχισμού. Πρέπει να αφήσουμε ελεύθερους τους ιεράρχες μας να εκφραστούν και από εκεί και πέρα ο καθένας έχει τις δικές του ερμηνείες και επιλογές.

Στο κομμάτι που δύο άνθρωποι όπως και να είναι μοιράζονται μια τρυφερότητα, αγάπη και έναν έρωτα, θα πρέπει να στεκόμαστε με έναν σεβασμό και με μία απάθεια. Δεν μας αφορά. Όλα τα υπόλοιπα θέλουν πολλή κουβέντα. Σκεφτείτε να είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο και να σε κυνηγούν όλοι και να σε δείχνουν γιατί αγαπάς έναν άνθρωπο. Στέκομαι στην αγάπη, την τρυφερότητα και την συντροφικότητα. Μπορεί να εξελιχθεί με διάφορους τρόπους. Δεν πρέπει να κατηγορούμε την ερωτική διάθεση. Θα πρέπει να αισθανόμαστε άβολα σε αυτό που ξεφεύγει είτε γιατί είναι πολύ επιθετικό και ακραίο είτε γιατί γίνεται πολύ προσβλητικό γύρω από τα κοινά ήθη και τις αξίες. Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι στον έρωτα και στην αγάπη δεν πρέπει κανείς να παρεμβάλλεται. Πρέπει οι άνθρωποι να είναι ελεύθεροι», δήλωσε ο Πέτρος Γαίτάνος.

Related posts

Δήλωση-βόμβα για το τηλεοπτικό μέλλον της Μπακοδήμου

Αναστάσης Δαφνής

Φεύγει ο Άκης Πετρετζίκης από το «Πρωινό Mou» ; – (video)

supervisor

Νότης Σφακιανάκης: Ξεπούλησε η συναυλία του στην Αλβανία

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live