Gossipstory.gr
Lifestyle

Πέγκυ Ζήνα: «Δε μπόρεσα να κρατήσω κακία στην οικογένεια της Βίκυς Μοσχολιού» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η διαφωνία με τις κόρες της αξέχαστης τραγουδίστριας!

Για τη διαφωνία που είχαν οι κόρες της Βίκυς Μοσχολιού με τη διασκευή του τραγουδιού «Άνθρωποι μονάχοι» στα MAD μίλησε η Πέγκυ Ζήνα στην εκπομπή «The 2night show», όπου βρέθηκε καλεσμένη.

Η τραγουδίστρια είχε εμφανιστεί στα βραβεία MAD όπου παρουσίασε την συγκεκριμένη διασκευή του τραγουδιού και υπήρξε μια έντονη διαφωνία με τις κόρες της αξέχαστης τραγουδίστριας.

Η ίδια μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου δήλωσε: «Εγώ είναι γνωστό πόσο αγαπώ τη Βίκυ. Το θέμα θεωρώ πως έχει κλείσει γιατί δεν έδωσα εγώ συνέχεια. Δέσαμε τρία είδη μουσικής σε μια εμφάνιση. Το τραγούδι δεν αλλοιώθηκε. To κάναμε με πολύ αγάπη στα MAD. Oι rap στίχοι ήταν για τους άστεγους, όταν το άκουσε ο Σπανός συγκινήθηκε όπως κι εγώ. Εγώ στις ζωντανές μου εμφανίσεις δεν το λέω ποτέ έτσι το κομμάτι. Ό,τι και να ειπώθηκε αν γίνει κάτι για μένα, αν εγώ μεγαλώσω, φύγω από τη ζωή και δεν της αρέσει της Ηλέκτρας, δε θα ήθελα κανένας να θυμώσει κανείς μαζί της. Το λέω πολύ γλυκά. Δε μπόρεσα να κρατήσω κακία καθόλου στην οικογένεια της Βίκυς».

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Ο Λαζόπουλος «ξεσπά» για τον Παντελίδη και συγκινεί με τα λόγια του

Αναστάσης Δαφνής

Είναι η Eva Mendes η Νέα Sofia Loren;-(φωτο)

supervisor

Ρ.Χρηστίδου: Μιλά για Λαφαζάνη, Κωνσταντοπούλου και capital controls-(video)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live