Gossipstory.gr
Shopping

Ο χειμώνας απαιτεί ζεστασιά και στυλ!

Ο χειμώνας απαιτεί ζεστά ρούχα και αξεσουάρ με στυλ και έντονο χαρακτήρα! Γι’ αυτό και η εταιρεία Saltwater επιλέγει να προωθεί μοναδικά αξεσουάρ, σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων ώστε να παραμείνετε κομψές και τον χειμώνα! Οι αμέτρητοι συνδυασμοί δίνουν έντονο στίγμα στο στυλ, ακόμα και στα καθημερινά look, δίνοντας έμφαση στην προσωπικότητα της σύγχρονης γυναίκας.

Στη Saltwater θα βρείτε τη μοναδική χειμερινή κολεξιόν της Ιταλικής εταιρείας NENETTE. Στη συλλογή κυριαρχούν έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το φούξια ή το μωβ που μπορούν να δημιουργήσουν εξαιρετικά σύνολα, αρκεί να τους δώσετε την ευκαιρία. 

Η εταιρία Saltwater ιδρύθηκε το 1995, δημιουργώντας την αγορά επώνυμων συλλογών, εκφράζοντας την αίσθηση της πολυτέλειας στην χειμερινή ένδυση. 

Εδώ και αρκετά χρόνια η Saltwater είναι το πλέον κυρίαρχο όνομα στο χώρο της ένδυσης, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντας προτάσεις με αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

Η φιλοσοφία της εταιρίας δίνει έμφαση στην αυθεντικότητα, στη ποιότητα και την επαγγελματικά ηθική συμπεριφορά. Κάνοντας πράξη τις παραπάνω αξίες, εξασφαλίζει ένα σωστό και ποιοτικό επαγγελματικό περιβάλλον. Η επιμονή και προσοχή στη διατήρηση της σωστής εικόνας και στα σωστά κανάλια επικοινωνίας, επέτρεψαν στην εταιρία να αναπτύξει το χαρτοφυλάκιο των εμπορικών σημάτων της, με πρωτοφανή ρυθμό, αποτελώντας ένα πρότυπο επιχειρηματικής επιτυχίας.

Related posts

Απόλυτος εορταστικός προορισμός και φέτος το ATHENS METRO MALL!

Αναστάσης Δαφνής

Μοναδικές συλλογές από υπέροχα κοσμήματα στα IORDANIS jewelry

editor

Ποια ελληνική εταιρεία δραστηριοποιείται σε καταστήματα της Κύπρου;

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live