Gossipstory.gr
Υγεία & Ομορφιά

Οι make-up artists των επωνύμων αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς για λαμπερή και ξεκούραστη επιδερμίδα

Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι make-up artists των επωνύμων, Καίτη και Χαρά Τομαζίνου ξέρουν πώς ανυπομονείς να ανανεώσεις το beauty look σου γι’ αυτό και είναι πάντα κοντά στις γυναίκες που τόσο καιρό τις εμπιστεύονται το πρόσωπο τους!

Οι επιτυχημένες make-up artists αποφάσισαν να μοιραστούν μαζί σου μερικά μυστικά ομορφιάς για να πετύχεις ένα επαγγελματικό και εντυπωσιακό μακιγιάζ για κάθε περίσταση.

 

Αρχικά, ξεκινάμε με την πιο σημαντική συμβουλή για τέλειο μακιγιάζ, που είναι η φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου με τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης.

Στη συνέχεια ξέχνα την μαύρη κλασική μάσκαρα και συνδύασε το χρώμα με την διάθεσή σου. Οι χρωματιστές μάσκαρες θα δώσουν ένα πολύ πιο έντονο βλέμμα και θα υποδεχτούν το καλοκαίρι όπως του αξίζει!

Για να έχεις ξεκούραστο βλέμμα άπλωσε concealer σε ένα χρώμα πιο ανοιχτό από τον τόνο του δέρματός σου, στις εξωτερικές γωνίες των ματιών. Επιπλέον, πάντα να χτενίζεις τα φρύδια σου προς τα πάνω και έξω! Αυτή η τόσο απλή κίνηση κάνει τα μάτια να δείχνουν πιο ανοιχτά και τα φρύδια σου πλούσια και φυσικά.

Ένταση και πολυχρωμία στα χείλη! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις δύο ειδών χρώματα ώστε με το πιο σκούρο να γεμίσεις τα χείλη σου και με το ανοιχτόχρωμο να προσθέσεις μόνο στο κέντρο από το άνω και το κάτω χείλος σου, προσδίδοντας τους φωτεινότητα, ενώ παράλληλα μπορείς να υιοθετήσεις το μεγαλύτερο trend του φετινού καλοκαιριού, το περίγραμμα στα χείλη, δίνοντας στο look σου μια πιο θηλυκή πινελιά.

Οι make-up artists Καίτη Τομαζίνου με σπουδές στην αισθητική και το επαγγελματικό μακιγιάζ, με εξειδίκευση στα special effects, στο body painting, στη χρωματολογία και στη χρωματική ανάλυση και με συμμετοχή σε διακεκριμένα σεμινάρια και η Χαρά Τομαζίνου, που βαδίζει στα βήματα της μητέρας της, με ακόμα πιο φρέσκια ματιά, όρεξη και μεράκι, σας περιμένουν στο boudoir τους στο Περιστέρι (Ηροδότου 17, 12134­) για να αναδείξετε τη δική σας προσωπική και μοναδική ομορφιά με εντυπωσιακό τρόπο και κάνοντας μεγάλη αίσθηση.

Με τεράστια εμπειρία στο χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ, αποτελούν τη Νο.1 επιλογή επωνύμων, έχοντας καταφέρει να κερδίσουν μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους make-up artists της Ελλάδας.

Related posts

«Νέα λαπαροσκοπική τεχνική για την ανίχνευση του λεμφαδένα φρουρού στις κακοήθειες της μήτρας, βελτιώνει την διεγχειρητική ασφάλεια καθώς και την ποιότητα ζωής των γυναικών»

editor

Η Σίσσυ Φειδά ανέλαβε την μελέτη και τον σχεδιασμό γραφείων που θα στεγαστούν στο ιστορικό Μέγαρο Γεράσιμου Κούπα της οδού Πανεπιστημίου

Γιάννης Μαυρίδης

Νέα Resort Collection από τη mat. fashion στο attica City Link.

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live