Gossipstory.gr
Media

Νίκος Ψαρράς: Η εξομολόγηση για τον γιο του – «Είδα ότι το παιδί υπέφερε»

Ο Νίκος Ψαρράς βρέθηκε καλεσμένος στο One και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή «Στιγμές».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική, την πατρότητα αλλά και τις στιγμές που χρειάστηκε να μείνει μακριά από τον γιο του.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης του Νίκου Ψαρρά:

«Ο Πάνος είναι ωραίος. Μου έκανε διάφορα χουνέρια το καλοκαίρι που πέρασε. Για ένα δίμηνο σχεδόν βρεθήκαμε ελάχιστα, εκείνοι έκαναν διακοπές και εγώ είχα γυρίσματα και πρόβες για την Επίδαυρο.

Οπότε κάναμε ένα ωραίο ταξίδι για 20 μέρες στην Ιαπωνία τον Αύγουστο, όπου η πρώτη εβδομάδα ήταν αιματηρή! Με ξέσκισε! “Πού είσαι, λείπεις, γιατί με κάνατε, είσαι μπαμπάς, δεν είσαι, γιατί δουλεύεις, τα λεφτά είναι πιο σημαντικά από μένα”.

Είδα ότι το παιδί υπέφερε και προσπαθούσα να του δώσω να καταλάβει ότι η δουλειά δεν είχε σχέση με την αγάπη που έχω για εκείνον, ότι για να συνεχίσουμε να ζούμε όπως ζούμε πρέπει ο μπαμπάς να συνεχίσει να δουλεύει. Δεν ήταν ένα ναζάκι που κάνουν τα τρίχρονα», ανέφερε για τον γιο του ο Νίκος Ψαρράς.

 

Related posts

Survivor Στατιστικά 30/6: Το “τερμάτισε” ο Κατσούλης – Σήμερα “κλειδώνει” η 2η θέση

Γιάννης Μαυρίδης

Big Brother: Η εκδίκηση του βέτο ξεκινάει απόψε (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Γιάννης Παπαδόπουλος: “Γιατί είπα “ΝΑΙ” στην πρόταση του OPEN”

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live