Gossipstory.gr
Lifestyle

Μύκονος: Βούλιαξε το νησί από τις «καυτές» παρουσίες – Βάζουν ξαπλώστρες ακόμα και μέσα στη θάλασσα

Το αδιαχώρητο γίνεται και φέτος στο νησί των ανέμων. Εκρηκτικές παρουσίες, κορμιά να λικνίζονται σε ξέφρενους ρυθμούς και επιχειρηματίες να… τρίβουν χεράκια αφού βλέπουν τα έσοδά τους να χτυπούν limit up…
 

Για του λόγου το αληθές, οι εικόνες που ακολουθούν και δείχνουν τους λουόμενους να έχουν μεταφέρει ξαπλώστρες ακόμα και μέσα στη θάλασσα.

Ύστερα από δύο χρόνια πανδημίας και παρά το γεγονός ότι φέτος στο νησί των Ανέμων ο ανταγωνισμός είναι σκληρός καθώς στον χώρο της all day διασκέδασης έχουν προστεθεί καινούργιοι παίκτες, το beach bar της Ψαρρούς Nammos εξακολουθεί να αποτελεί πόλος έλξης για vip πελάτες.

|Οι υπεύθυνοι του seaside εστιατορίου προκειμένου να εξυπηρετήσουν το rich and famous πελατολόγιό τους αναγκάστηκαν να τοποθετήσουν ξαπλώστρες ακόμα και μέσα στην θάλασσα, οι οποίες στηρίζονται σε ειδικούς τάκους ώστε να μην παρασύρονται από το κύμα.

πηγή: eleftherostypos.gr

Related posts

Τι δήλωσε η Λίτσα Πατέρα για το “Πρωινό” – (video)

Αναστάσης Δαφνής

Τι θα κάνει το Πάσχα η Δέσποινα Βανδή;

Αναστάσης Δαφνής

Σοφία Μουτίδου: “Ήμουν 8 χρόνια με έναν ομοφυλόφιλο” (BINTEO)

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live