Gossipstory.gr
Media

«Μου είχαν προτείνει τον ρόλο της Ασημίνας στις Άγριες Μέλισσες»

“Η συνεργασία στις Άγριες Μέλισσες δεν έγινε γιατί…”

Για την πρόταση που δέχτηκε προκειμένου να βρίσκεται στις Άγριες Μέλισσες αναφέρθηκε η Λένα Δροσάκη στην κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου Κου”.

Η ηθοποιός μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε αλλά και για τον λόγο που τελικά δεν την είδαμε στον σειρά του Ant1.

«Η συνεργασία στις Άγριες Μέλισσες δεν έγινε γιατί είχα άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις, την περιοδεία με το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας που συνεχίζεται και τώρα στο θέατρο Βεάκη. Θα έκανα τον ρόλο της Ασημίνας, τον οποίο τώρα κάνει μια πάρα πολύ καλή ηθοποιός και μάλλον έτσι ήταν να γίνουν τα πράγματα. Δεν στεναχωρήθηκα γιατί τώρα κάνω κάτι άλλο στην τηλεόραση, είμαι στο «Έρωτας μετά» που είναι εξίσου ωραίο σίριαλ», είπε η ηθοποιός.

Όσο για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε η ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν έτοιμη να επιστρέψει πίσω στο πατρικό της στην Πάτρα γιατί δεν είχε δουλειά.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

To αδιαχώρητο έξω από το περίπτερο της karfitsa στην 82η ΔΕΘ!

Αναστάσης Δαφνής

Ο “ακάλυπτος” επιστρέφει μετά από 15 χρόνια στην TV!

Αναστάσης Δαφνής

Έλα στη θέση μου: Φαίη και Δαμιανός σε πόλεμο

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live