Gossipstory.gr
Lifestyle

Μια νέα είσοδος στην οικογένεια της Gruppo Cucine

Η Gruppo Cucine, η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης επίπλων κουζίνας στην Ελλάδα και η πρώτη ελληνική εταιρεία που φέρει το σήμα Made in Italy, από το 2003 μέχρι σήμερα συνεχίζει το σημαντικό έργο της.

Όποιο στυλ κουζίνας και αν επιλέξετε η Gruppo Cucine είναι δίπλα σας να σας λύσει κάθε απορία, να ακούσει τις επιθυμίες σας, να σχεδιάσει live την κουζίνα της επιλογής σας και να την εγκαταστήσει σπίτι σας με το εξειδικευμένο της συνεργείο εντός ολίγων ημερών.

Το 6ο Gruppo Cucine Showroom είναι το νέο μέλος που βρίσκεται στον αριθμό 511 της Λεωφόρου Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή. Ένα νέος showroom, στο οποίο φιλοξενούνται όλες οι τάσεις στο χώρο της κουζίνας.

Το Ιταλικό design και η φινέτσα είναι διάχυτη παντού. Μοντέρνα αλλά και κλασικά έπιπλα σας περιμένουν, για να δείτε από κοντά τις επαναστατικές λύσεις που προσφέρουν στην καθημερινή χρήση της κουζίνας. Στελεχωμένο με έμπειρους designers, οι οποίοι διαθέτουν τη γνώση και την εμπειρία για να σχεδιάσουν και να σας προτείνουν λύσεις που θα κάνουν τη καθημερινότητα σας εύκολη και άνετη. Το showroom διαθέτει άνετο parking για τους επισκέπτες του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Gruppo Cucine https://www.gruppocucine.gr/ ή καλέστε στο τηλέφωνο 2152152000.

Related posts

Ανδρέας Βούλγαρης: Γενέθλια για την κοπέλα του -Full in Love (ΦΩΤΟ)

editor

Θέμης Κανέλλος: Μακιγιάρει τον Χρήστο Βαρουξή – Πως το σχολίασε η Καινούριου; (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Οι stars χωρίς photoshop – (φωτο)

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live