Gossipstory.gr
Shopping

Με τι παπούτσια να φορέσεις τα φορέματά σου το καλοκαίρι 2022; Τάσεις απευθείας από τις πρωτεύουσες της μόδας!

Τα παπούτσια αποτελούν το βασικό στοιχείο για να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου, καθώς μπορεί να μεταμορφώσει ολόκληρο το look σου. Η νέα καλοκαιρινή κολεξιόν της Wonder Shoes είναι εδώ με άνεση και αγάπη στη λεπτομέρεια, που δεν θα μπορούν να λείπουν από την ντουλάπα σου!

Μία από τις αγαπημένες τάσεις της φετινής σεζόν είναι τα πέδιλα με τα πολλά λουριά. Αποτελούν μια κομψή και θηλυκή πρόταση για κάθε σου εμφάνιση.

Ανάλογα το στυλ σου, μπορείς και φέτος να επενδύσεις στα κλασικά και άνετα φλατ σανδάλια. Ανακάλυψε minimal γραμμές σε υπέροχες nude ή bold αποχρώσεις και αξεπέραστα σχέδια για να παραμένεις πάντα κομψή σε κάθε περίσταση.

Και φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε το Νο. 1 κατεξοχήν καλοκαιρινό παπούτσι, τις πλατφόρμες. Μοναδικά σχέδια και χρώματα σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις και να απογειώσεις το στυλ σου.

Η Wonders Shoes από την ίδρυση της, το 1985, έως σήμερα κάνει θαύματα στον χώρο της υποδηματοποιίας. Με πρώτη προτεραιότητα τη δημιουργία των καλύτερων επιλογών για κάθε γυναίκα στο χώρο του υποδήματος συνδυάζοντας ποιοτική πρώτη ύλη, τεχνογνωσία και έρευνα για να φροντίσουν κάθε λεπτομέρεια του τελικού αποτελέσματος. Αυτές οι αξίες της εταιρίας περικλείονται και στην ολοκαίνουργια καλοκαιρινή συλλογή της Wonders Shoes.

Επισκέψου και εσύ το site της Wonders Shoes (https://wonders.com/) και δώσε χρώμα, στυλ και άνεση στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

Related posts

Black Friday! Η αγαπημένη Παρασκευή του σπιτιού σου…

Αναστάσης Δαφνής

Μοναδικές συλλογές από υπέροχα κοσμήματα στα IORDANIS jewelry

editor

Το νέο ταξίδι στη προσιτή πολυτέλεια μόλις ξεκίνησε!

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live