Gossipstory.gr
Media

Μαρία Αντωνά: Όσα δήλωνε για τον γάμο με τον Σοϊλέδη πριν το δημοσίευμα για τον χωρισμό τους

«Σύννεφα» στη σχέση της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι το οποίο μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας, το τελευταίο διάστημα ανέβαλε αρκετές φορές τον γάμο του, με πιο πρόσφατη αφορμή τη συμμετοχή της παρουσιάστριας στο Survivor.

Όπως δημοσίευσε χθες το  zappIT,  πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαιώνουν τον χωρισμό τους. Αφήνεται, ωστόσο, ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης στο μέλλον.

Το GossipStory ανέτρεξε σε πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά. Η παρουσιάστρια πριν από δέκα μέρες είχε βρεθεί καλεσμένη στο Happy Day όπου και είχε ερωτηθεί για το πότε θα γίνει επιτέλους ο γάμος της με τον Άρη Σοϊλέδη. 

«Τον γάμο, τον συζητάμε, τον συζητάμε… Πρώτα ο Θεός θα γίνει. Δε λέω ημερομηνία για να μη γίνω γραφική για ακόμη μια φορά. Πρώτα ο Θεός θα γίνει φέτος, προς το καλοκαίρι, Σεπτέμβρη, κάπου εκεί» δήλωνε η Μαρία Αντωνά στο Happy Day.

Τις τελευταίες ώρες και μετά το δημοσίευμα περί χωρισμού, οι χρήστες του instagram αντιλήφθηκαν πως το ζευγάρι έσβησε τις κοινές του φωτογραφίες. 

Related posts

Κροατία: Επική μίμηση Φουρέιρα-Ρουβά στο “Your Face Sounds Familiar” (BINTEO)

Γιάννης Μαυρίδης

Νίκος Χατζηνικολάου: “Ενώπιος Ενωπίω” αυτή την Δευτέρα με την…

Γιάννης Μαυρίδης

Σάρωσαν Αυτιάς – Τσέγκου!

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live