Gossipstory.gr
Lifestyle

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: “Εγώ εκθειάζω τον Γιώργο Πολυχρονίου και εκείνος λέει βλακείες” (ΒΙΝΤΕΟ)

“Επειδή δεν συνηθίζει να λέει άλλα εμπρός και άλλα πίσω, θεωρώ ότι απλά το έκανε για πλάκα.”

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιώργος Πολυχρονίου μιλώντας για την Μάγκυ Χαραλαμπίδου δήλωσε ότι “η Μάγκυ Χαραλαμπίδου μεγάλωσε εκνευριστικά, είναι 50 ετών. Τι να την κάνω 50 ετών; Εγώ κινούμε μεταξύ 20 κάτι και 40. Αν περάσει τα 40 πρέπει να δω και ταυτότητα για να πειστώ”.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου με την σειρά της έδωσε την δική της εξήγηση για την δήλωση αυτή λέγοντας: “Μα είναι δυνατόν εσύ να τον εκθειάζεις και να λέει τέτοιες βλακείες; Προσπαθώ πάντα να βρω έναν λόγο, γιατί ο Γιώργος είναι μικρό παιδί και για όλα υπάρχει ένας λόγος που τα κάνει. όταν είδα ότι το θέμα έχει παίξει παντού, σκέφτηκα ότι απλά ήθελε να παίξουμε παντού, οπότε λέει τι να πω, θα πω αυτό. Τον είχα πάρει στη γιορτή του και μου έλεγε πόσο θεά είμαι και πόσο δεν γερνάω, τι κάνω, ότι είμαι τεκνό και αιώνια έφηβη. Επειδή δεν συνηθίζει να λέει άλλα εμπρός και άλλα πίσω, θεωρώ ότι απλά το έκανε για πλάκα”.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Τρύφωνας Σαμαράς: “Δεν κοιτάει τα χάλια του ο Λάκης Γαβαλάς”; (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Τροχαίο ατύχημα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Αναστατώνει την Ιταλία με την εμφάνιση της! – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live