Gossipstory.gr
Lifestyle

Λεωνίδας Κακούρης: «Δεν είναι καλοπληρωμένες οι Άγριες Μέλισσες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα συναισθήματα του για την σειρά και τα χρήματα που λαμβάνουν!

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Λεωνίδας Κακούρης. Ο γνωστός  ηθοποιός μίλησε στον Κωνσταντίνο Ντάφλο για τα όσα αισθάνεται για την επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες» αλλά και για τις αμοιβές που ο ίδιος και οι συνάδελφοι του λαμβάνουν.

«Είναι από τις πιο ωραίες στιγμές μου η συνάντηση με τις Άγριες Μέλισσες. Το σενάριο είναι τόσο δυνατό που και εμείς οι ίδιοι, που ξέρουμε τι θα συμβεί, όταν βλέπουμε στο χαρτί το πως συμβαίνει, μένουμε με το στόμα ανοιχτό. Ωραία, ας πούμε πως είναι μια σαπουνόπερα. Τι κάνει η σαπουνόπερα λέει μια ιστορία. Υπάρχουν σαπουνόπερες που είναι πολύ ωραίες και κάποιες άλλες που είναι άθλιες. Όπως υπάρχουν σαπούνια πολύ ωραία και σαπούνια άθλια», είπε αρχικά για την σειρά ο Λεωνίδας Κακούρης.

Όσο για τις αποδοχές τους ίδιου αλλά και των συνεργατών του στη σειρά τόνισε πως: «δεν είναι καλοπληρωμένη η σειρά και δεν θα μπορούσε να είναι τόσο καλοπληρωμένη γιατί δεν θα έβγαινε. Είναι μια σειρά πληρωμένη καλά, εντάξει, για τα δεδομένα που περνάμε. Με έναν τρόπο βάλαμε όλοι πλάτη, έτσι ώστε να μπορέσουμε να στηρίξουμε αυτή την παράτολμη απόφαση του κ. Καραγιάννη».

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Ανέβασε φωτογραφία της συζύγου του, ολόγυμνη να τρώει μπανάνα! – (φωτο)

supervisor

Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του

Γιάννης Μαυρίδης

Δείτε την “αλλαγμένη” Εύη Δρούτσα-(φωτο)

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live