Gossipstory.gr
Lifestyle

Κώστας Φραγκολιάς: Το μήνυμα του για τον Δημήτρη Παπανώτα! (ΦΩΤΟ)

“Γατούλη θα μου λείψεις…”

Η εκπομπή “Happy Day” του Alpha έριξε αυλαία και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε λίγο πριν κλείσει η εκπομπή της ότι ο Δημήτρης Παπανώτας του χρόνου δεν θα βρίσκεται στο δυναμικό της εκπομπής. Ο Κώστας Φραγκολιάς συνεργάτες της Σταματίνας Τσιμτσιλή με αφορμή την αποχώρηση του Δημήτρη Παπανώτα, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας:

“Γατούλη θα μου λείψεις….
Ήταν 5 χρόνια θα μου πεις, και τι δεν ζήσαμε!!
Θέλω να ξέρεις ότι είσαι ο πιο ειλικρινής, καθαρός και ντόμπρος άνθρωπος που έχω γνωρίσει κι ας μην συμφωνούσα πάντοτε με τις απόψεις σου…δεν θα ξεχάσω επίσης τις στιγμές, που ήσουν ο πιο ατρόμητος.
Ήταν τιμή μου, να πίνω τον καφέ μου μαζί σου. Εύχομαι κάπου, κάποτε…”

Δείτε την ανάρτηση του:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Γατούλη θα μου λείψεις…. Ήταν 5 χρόνια θα μου πεις,και τι δεν ζήσαμε!! Θέλω να ξέρεις ότι είσαι ο πιο ειλικρινής,καθαρός και ντόμπρος άνθρωπος που έχω γνωρίσει κι ας μην συμφωνούσα πάντοτε με τις αποψεις σου…δεν θα ξεχάσω επίσης τις στιγμές,που ήσουν ο πιο ατρόμητος. Ήταν τιμή μου,να πίνω τον καφέ μου μαζί σου. Εύχομαι κάπου,κάποτε… @dimitrispapanotas – El Gato Pistolero ? ?

A post shared by Kostas Fragkolias (@fragkolias) on

Related posts

Πόσα κιλά πήρε η Έλενα Ασημακοπούλου μετά την εγκυμοσύνη της;

Αναστάσης Δαφνής

Με έμφραγμα στο νοσοκομείο ο Κ.Κόκλας

Αναστάσης Δαφνής

Μήνυση εναντίον του Σουμάχερ!

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live