Gossipstory.gr
Επικαιρότητα

Κώστας Καραμανλής: Από τη Δευτέρα πυκνώνουν τα δρομολόγια σε λεωφορεία και μετρό

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε ότι η ερχόμενη Δευτέρα είναι πολύ σημαντική γιατί ανοίγει το λιανεμπόριο και θα κινηθεί στα μέσα μεταφοράς το 30% με 35% των επιβατών που κινούταν πριν την πανδημία

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι από την Δευτέρα τα δρομολόγια στα ΜΜΜ θα πυκνώσουν και θα μπουν εμβόλιμα δρομολόγια σε λεωφορεία και σε μετρό με τις χρονοαποστάσεις να μειώνονται στα 5 λεπτά.

Παράλληλα ο κ. Καραμανλής σημείωσε ότι η συντριπτική πλειοψηφία φοράει μάσκες στα ΜΜΜ και πως αυτή την βδομάδα θα μπει και διαχωριστικό νάιλον εκεί που είναι ο οδηγός. Επίσης, ανέφερε πως θα δοθεί πίστωση στους χρήστες καρτών των απεριορίστων διαδρομών.

Ακόμα σημείωσε ότι πιθανότατα σήμερα θα εκδοθεί κοινή υπουργική απόφαση για να επιτρέπεται και δεύτερος επιβάτης στα ταξί. Ξεκαθάρισε την ίδια στιγμή ότι δεν πρόκειται να υπάρξει αύξηση της τιμής των διοδίων και των τελών στα αεροδρόμια παρότι οι εταιρείες παραχώρησης ζητούν ενίσχυση για τα χρήματα που έχασαν την περίοδο της πανδημίας.

Σε ότι έχει να κάνει με τις πτήσεις εσωτερικού, επεσήμανε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μία οδηγία (ΝΟΤΑΜ) με ότι ισχύ μέχρι τις 18 Μαΐου. Σημείωσε ωστόσο, ότι στις 18 ή στις 25 Μαΐου, ανάλογα με την εξάπλωση του ιού και τις εισηγήσεις των ειδικών, η κυβέρνηση θα λάβει τις αποφάσεις της. Σε ο, τι αφορά της πτήσεις εξωτερικού υπογράμμισε ότι η Ελλάδα αναμένει τις αποφάσεις της Ε.Ε.

Related posts

Η Cenegenics Greece & η Reviv Wellness υποστηρικτές στον ιστορικό Χειμερινό Διάπλου του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης

editor

Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την αγορά στο κέντρο της Αθήνας (ΦΩΤΟ)

editor

Κυριάκος Μητσοτάκης: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 12.30 ως τις 5 το πρωί και χρήση μάσκας παντού

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live