Gossipstory.gr
Lifestyle Media

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έτοιμη να κάνει οικογένεια; (ΒΙΝΤΕΟ)

“Νομίζω θα κάνουμε κάτι ωραίο την επόμενη σεζόν”

Ακούγεται το όνομά της αρκετά έντονα τις τελευταίες ημέρες, καθώς η ίδια συζητά με τον Νίκο Κοκλώνη για την τηλεοπτική της επιστροφή.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day ανέφερε τα εξής:

«Έχουμε βάλει στο τραπέζι διάφορα κόνσεπτ. Το θέμα είναι ότι τώρα είναι μια δύσκολη περίοδος, εγώ δεν ήθελα να κάνω βιαστικές κινήσεις… Εμείς είχαμε κάνει μια συγκεκριμένη συμφωνία… η δέσμευση δεν είναι οικονομική, δεν έχουμε κάποιο συμβόλαιο, αλλά νομίζω θα κάνουμε κάτι ωραίο την επόμενη σεζόν».

Όσο για την προσωπική της ζωή και την σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο:

Ένα χρόνο πριν θα σου έλεγα αποκλείεται να κάνουμε αυτή τη συζήτηση εδώ πέρα. Κάποια πράγματα είναι τελείως καινούρια και πρωτόγνωρα για μένα και καμιά φορά τα πράγματα κυλούν από μόνα τους και βγαίνουν αβίαστα. Είναι πολύ καινούριο για μένα, αλλά είναι κάτι που μου αρέσει….

Είναι πιο προσωπικές ερωτήσεις αυτές (με την οικογένεια)…Ο θεσμός της οικογένειας είναι κάτι ιερό για μένα…Οι εικόνες που έχω για όλο αυτό είναι ιδανικές!

Related posts

Το restaurant “Άμμος” καλωσόρισε τη νέα σεζόν με τη μουσική παράσταση “Φωνές της Δευτέρας” όπου πρωταγωνιστούν ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο Παναγιώτης Πετράκης και η Ελένη Φιλίνη!

editor

Νεσχάν Μουλαζίμ-Ισμήνη Νταφοπούλου: Απόλαυση επί δύο – (φωτο)

supervisor

Ακόμη ένας θάνατος στον καλλιτεχνικό χώρο!

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live