Gossipstory.gr
Lifestyle

Ιωάννα Δεσύλλα: “Είχε πει πολλά πράγματα η Βίκυ Καγιά για μένα…” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα “καρφιά” του μοντέλου για το “GNTM” και του κριτές!

Στο πλατό του “Happy Day” φιλοξενήθηκε η Ιωάννα Δεσύλλα. Η παίκτρια του πρώτου “GNTM” δεν κρατήθηκε και έριξε τα βέλη της στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι και ειδικότερα στην Βίκυ Καγιά.

“Μακάρι να ήταν σχόλιο, αλλά δεν ήταν κάτι παραπάνω, εγώ προσβλήθηκα. Θα το έλεγα χαρακτηρισμό. Δεν είμαι στεναχωρημένη γιατί ήμουν ήδη στο χώρο της μόδας και συνεχίζω προφανώς. Θυμωμένη θα έλεγα, γιατί ένιωσα μεγάλη αδικία. Είχε πει πολλά πράγματα η Βίκυ Καγιά για μένα, ότι είμαι άψυχη, άφωνη, που δεν στέκανε κιόλας. Θα τους δικαιολογήσω ότι ήταν ριάλιτι… Η φωτογραφία είναι υποκειμενική, δεν είχα το αποτέλεσμα αυτό που ήξερα εγώ τουλάχιστον νωρίτερα, ειδικά στην πισίνα, σε αυτή που αποχώρησα κιόλας. Τους είχα πει ότι είχα βγάλει καλύτερο κλικ που δεν το έδειξαν ποτέ. Και μου βάλανε άλλη φωτογραφία… Δεν βρήκα ποτέ εκτός κάμερας κάποιον από τους κριτές για να τους πω τα παράπονά μου…”, είπε ανάμεσα σε άλλα το μοντέλο.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Αλεξάνδρα Καρτά!

Αναστάσης Δαφνής

Κυκλοφορεί μέσα στον Σεπτέμβριο το FIFA 17

Αναστάσης Δαφνής

Μαρία Μιχαλοπούλου: «Θα ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική»

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live