Gossipstory.gr
Lifestyle Υγεία & Ομορφιά

Η Φαίη Σκορδά τιμά τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση με γούρι Michas

Το 2021, η φετινή χρονιά, είναι μια χρονιά ορόσημο για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες.

Η συμπλήρωση των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση του 1821 μόνο δέος και σεβασμό μπορεί να προκαλέσει. Δυστυχώς, όμως η παρουσία της πανδημίας στην χώρα μας, δεν μας επιτρέπει να γιορτάσουμε και να υμνήσουμε την επέτειο αυτή με τον τρόπο που επιθυμούμε.

Ως την ελάχιστη δυνατή ένδειξη σεβασμού προς την πατρίδα μας και προς τους ήρωες του 1821, ο Αριστείδης Μίχας αποφάσισε να δημιουργήσει το πιο αυθεντικά ελληνικό γούρι του 2021.Ένα κόσμημα φόρο τιμής με το ιστορικής σημασίας σύμβολο, το τσαρούχι, να κλέβει τις εντυπώσεις.

Το γούρι Michas είναι αφιερωμένο στην επανάσταση του ’21, με σύμβολο το τσαρούχι

Για τον Αριστείδη Μίχα ο σχεδιασμός ενός κοσμήματος είναι τρόπος έκφρασης, γι’ αυτό και το κάθε του δημιούργημα, έχει ξεχωριστή προσωπικότητα και σημασία. Με το ξεχωριστό αυτό γούρι-τσαρούχι για το 2021, διαφυλάττουμε την παραδοσιακή κληρονομιά μας και αποδίδουμε φόρο τιμής στην ανδρεία, τους αγώνες και τις μάχες των Ελλήνων για την ελευθερία.

Το μοναδικό αυτό γούρι, επιλέγει και η Φαίη Σκορδά, για να εκφράσει τον σεβασμό της και την συγκίνησή της για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση του 1821.Ένα γούρι που μας δίνει δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καταστάσεις και να βγούμε νικητές παρά τις αντιξοότητες. Ένα γούρι που μας υπενθυμίζει το σθένος και το θάρρος του ελληνικού λαού.

Στο κατάστημά του στην Κηφισιά (Κολοκοτρώνη 9),εκτός από το υπέροχο αυτό γούρι το οποίο θα βρείτε σε τρία υπέροχα χρώματα μαύρο, μπλε και κόκκινο, θα βρείτε εξαιρετικής ποιότητας συλλογές πολύτιμων κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ υψηλής αισθητικής. Προς το παρόν, βέβαια, λόγω της πανδημίας, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μόνο από το ηλεκτρονικό κατάστημα του κοσμηματοπωλείου Michas.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε στο site του κοσμηματοπωλείου Michas καθώς και τις επίσημες σελίδες τους σε Facebook και Instagram.

Site: https://www.michas-watches.gr/el

Facebook: https://www.facebook.com/michas.watches/

Instagram :https://www.instagram.com/michas.jewellery/

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102445476

Related posts

Νίκος Βερλέκης: Τον βοήθησε η εξωτερική του εμφάνιση;

Αναστάσης Δαφνής

Η Λάσκαρη περιγράφει τις τελευταίες στιγμές της Αλίκης…”Υπέφερε πολύ…”

supervisor

Ελένη Χατζίδου: Η φωτογραφία λίγους μήνες πριν γεννήσει (ΦΩΤΟ)

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live