Gossipstory.gr
Media

Η εξώδικη δήλωση του Μάνου Παπαγιάννη στο Πάμε Δανάη και η απάντηση της εκπομπής

Ο Μάνος Παπαγιάννης απέστειλε εξώδικη δήλωση στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», με αφορμή ορισμένα πράγματα που ειπώθηκαν στη συνέντευξη που έδωσε προ ημερών η Σοφία Παυλίδου.

 «Σε συνέχεια της συνέντευξης της κυρίας Σοφίας Παυλίδου, την οποία φιλοξένησε η εκπομπή μας στις 5 Φεβρουαρίου 2024, λάβαμε εξώδικη δήλωση από τον κύριο Παπαγιάννη με την οποία μάς ενημερώνει ότι “ο κύριος Παπαγιάννης έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης που αφορά την αντιδικία του με την κυρία Παυλίδου. Δηλαδή, η υπόθεση εκκρεμεί καθώς δεν έχει κριθεί αμετάκλητα”.

Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι προφανώς σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητας του κυρίου Παπαγιάννη και ότι ουδέποτε αναφέραμε το όνομά του στην εκπομπή παρά μόνο τώρα κατόπιν του δικού του αιτήματος», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Related posts

Ελεονώρα Μελέτη: Αποκαλύπτει για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της – “Εισβάλλει” αυτή την Δευτέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Αγγελική: Η Ελένη καταρρακώνεται έπειτα από την απόφαση του συνεργάτη της (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Ελένη Μενεγάκη: Ξέγνοιαστες στιγμές στην Άνδρο για την παρουσιάστρια – Απρόσμενη αλλαγή στο πρόσωπο και τα μαλλιά της (ΦΩΤΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live