Gossipstory.gr
Lifestyle

Η εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη: «Παρέλυσα, υπήρχε κίνδυνος να πεθάνω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις της!

Στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη, φιλοξενήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη. Η ίδια δεν δίστασε μεταξύ άλλων να αναφερθεί στις κρίσεις πανικού που πάθαινε, ενώ εξομολογήθηκε πως όταν ήταν 18 μηνών ήρθε αντιμέτωπη με ένα σπάνιο σύνδρομο που προκαλεί παράλυση και παραλίγο να χάσει τη ζωή της.

 «Όταν ήμουν 18 μηνών πέρασα μια σοβαρή ασθένεια. Πέρασα το σύνδρομο Guillain Barre. Πολυριζονευρίτιδα λέγεται. Παρέλυσα, υπήρχε κίνδυνος να πεθάνω. Τότε είχαν συμβεί μόνο 8 περιστατικά στην Ελλάδα. Οι γνώμες διίστανται. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτοάνοσος ο λόγος που προκλήθηκε. Ήταν ένα ρίσκο τι θα προκαλέσει. Αν θα προκαλέσει μόνιμη βλάβη. Είχε να κάνει με τους μύες. Είχα παραλύσει ολόκληρη και φοβόντουσαν οι γιατροί αν πάει σε κάποιο ζωτικό όργανο. Στα 18 έχασα τη θεία μου ξαφνικά. Εγώ τότε είχα μπει και στη φάση με τις κρίσεις πανικού. Πάντα κερδίζει η ζωή σε αυτές τις φάσεις. Υπέφερα πολλά χρόνια από κρίσεις πανικού. Ήταν ένας από τους λόγους που ξεκίνησα ψυχοθεραπεία στα 18», εξομολογήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη συγκλονίζοντας με τις αποκαλύψεις της.

Στην συνέχεια τόνισε πως: «Η ψυχοθεραπεία βοήθησε. Ο μπαμπάς μου με βοήθησε, γιατί πάντα μπορούσα να βρω σε εκείνον έναν άνθρωπο που αναγνώριζε τι περνάω και δεν με περνούσε για τρελή. Το Dancing ήταν η τελευταία δύσκολη περίοδος που έζησα και γι’ αυτό και ήμουν και τόσο αδύνατη. Είχα ζήσει την πιο δύσκολη φάση με τις κρίσεις πανικού. Δεν μπορούσα να φάω, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Πάλευα να βρω την ώρα της μέρας που δεν θα είμαι σε κατάσταση πανικού. Μου το ενεργοποίησε όλο αυτό η αίσθηση απώλειας ελέγχου».

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Ελένη Βαΐτσου: Τα ενοχλητικά μηνύματα που δέχεται και η δημόσια απάντηση της

editor

Βαλέρια Κουρούπη: «Με τον άντρα μου έχουμε χωρίσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της Τζένης Μπαλατσινού!

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live