Gossipstory.gr
Media

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ξεκαθάρισε τον λόγο που έδωσε “8” στον Ανδρέα (ΒΙΝΤΕΟ)

“Δεν πειράζει, ας με βρίσουνε…”

Ουκ ολίγοι ανέφεραν στα social media -κατά την διάρκεια του Live Τελικού-, ότι ο Ανδρέας αδικήθηκε από την κριτική επιτροπή εξαιτίας της χαμηλής βαθμολογίας που του δόθηκε, κάτι που τον εμπόδισε να ανέβει στην 1η θέση.

Μάλιστα οι χαμηλές βαθμολογίες της Ζενεβιέβ προς το εν λόγω μοντέλο δυσαρέστησαν αρκετούς τηλεθεατές:

Η creative director σχολίασε χαρακτηριστικά “Στη Φωλιά των ΚΟΥ-ΚΟΥ”:

“Αν μπορούσε το κοινό θα μπορούσε να το φέρει τούμπα άνετα αυτό το πράγμα. Μην τρελαθούμε τώρα! Όταν φτάνουμε σε ένα σημείο και πρέπει να αναλύσουμε την φωτογραφία και να την βαθμολογήσουμε σε τεχνική λεπτομέρεια και βλέπεις ότι το άριστά σου είναι το 10, εάν θέλω να θυμηθώ τα χρόνια μου σαν καθηγήτρια, δεν θα φτάναμε ποτέ στο 10. Ξεκινάς από το 5 και πάνω, για να είσαι δίκαιος, για να υπάρχει μία ανάπτυξη και να θέλουν να φτάσουν στο 10αρι. Οπότε αν ξαφνικά οι 3 τελευταίες βαθμολογίες μου -επειδή είναι η τηλεόραση και γιατί πρέπει να χαρούνε και γιατί πρέπει να το ζήσουνε- είναι 8,9,10 και έχεις 3 ισότιμα όμορφα παιδιά, κρίνονται από τα technicalities…Δεν πειράζει, ας με βρίσουνε”

Related posts

Δίνουν “1 μήνα ζωής” στο “Τι λέει” της Ελένης Τσολάκη

editor

Είναι γεγονός! Αυτό είναι το πρόσωπο που έχει κλείσει από το τώρα για το πρωινό του Mega!

supervisor

Αγγελική: “Κλειδώνει” η επικύρωση συμφωνίας με τους Βρετανούς; (BINTEO)

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live