Gossipstory.gr
Media

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε Σάκη Κατσούλη: “Καλά έκανε και πήγε στο Survivor ενώ ήταν η πρώην του μέσα” (BINTEO)

“Σε ένα ριάλιτι αν δεν είσαι παρών δεν μπορείς να κρίνεις…”

Ιδιαίτερα δημοφιλής φαίνεται να είναι στον καλλιτεχνικό χώρο ο Σάκης Κατσούλης, κάτι που το αποδεικνύει περίτρανα και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία στα social media, γεγονός που πυροδότησε τις φήμες, ότι η γνωριμία τους ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν:

 «Είναι πριν από 5-6 χρόνια. Γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα και κάναμε αρκετή παρέα. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι ένας πολεμιστής και παλεύει πολύ με τη δουλειά του και είναι ένα άτομο χαμηλών τόνων με πολλούς φίλους κι αυτό έχει να πει πολλά. Είχαμε μιλήσει για να τα πούμε από κοντά, αλλά έγιναν όλα πολύ γρήγορα»

«Σε ένα ριάλιτι αν δεν είσαι παρών δεν μπορείς να κρίνεις Καλά έκανε και πήγε ο Σάκης στο Survivor ενώ ήταν η πρώην του μέσα. Και η παραγωγή καλά έκανε και τους έβαλε μέσα γιατί ήξερε τι θα δημιουργηθεί. Ένα ριάλιτι είναι…»

Related posts

Ξεπέρασε το 70% το “Survivor”: Τρελά νούμερα!

Αναστάσης Δαφνής

JIMMY SION: Αποκάλεσε gay τον Γιάννη Αρβανιτίδη – “Ξεμπρόστιασμα” στο σπίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Πρεμιέρα για το “Γράμμα Για Σένα” – Έστειλε “πακέτο” στον ALPHA με το μήνυμά της (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live