Gossipstory.gr
Lifestyle

Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον πατέρα της! (ΦΩΤΟ)

«Νομίζω πως από την αδυναμία που του έχω, την αγάπη που νιώθω γι’αυτόν, τον έχω εσωτερικεύσει»

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι λάτρης των social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα της.

Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία μαζί με τον μπαμπά της, Γιώργο Μελέτη.

Μάλιστα, στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, μέσα από το οποίο μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον μπαμπά της.

«Είμαστε ίδιοι. Έχουμε το ίδιο σχήμα προσώπου, πανομοιότυπα αυτιά & δάχτυλα στα χέρια & στα πόδια. Το ίδιο χαμόγελο. Την ίδια μύτη… & πάντα μου έλεγε να μη στενοχωριέμαι γιατί μπορεί να μην είναι γαλλική είναι όμως παπά…γαλλική! Έχουμε και τον ίδιο χαρακτήρα. Τις ίδιες ιδιοτροπίες και δυσκολίες. Την ίδια πολυπλοκότητα σκέψης. Με τον μπαμπά μου είμαστε τόσο ίδιοι που πλέον πιστεύω πως δεν είναι απλά θέμα DNA. Νομίζω πως από την αδυναμία που του έχω, την αγάπη που νιώθω γι’αυτόν, τον έχω εσωτερικεύσει. Ο μπαμπάς μου μου έχει πει σοφές κουβέντες που τις έχω πάντα στο μυαλό μου κάθε φορά που ζορίζομαι. Είναι πρότυπο αρσενικού. Ο μπαμπάς μου είναι εσωστρεφής. Έχει πολύ χιούμορ, του αρέσει το διάβασμα, δεν είναι πολύ κοινωνικός είναι όμως ευαίσθητος. Είναι αυτοδημιούργητος και αυτό τον έχει θέσει τόσο ψηλά στα μάτια μου. Εργατικός, επίμονος. Με τον μπαμπά μου δεν έχουμε πολλές φωτογραφίες γιατί δεν αρέσουν ούτε σε μένα ούτε σε εκείνον και νομίζω ότι όταν του ζήτησα να πάρουμε μέρος στο project αυτό, ξέρω πως κατά βάθος δέχτηκε γιατί είχε ήδη οραματιστεί πού θα βάλει την κορνίζα με τη φωτογραφία μας» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε την εικόνα:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Είμαστε ίδιοι. Έχουμε το ίδιο σχήμα προσώπου, πανομοιότυπα αυτιά & δάχτυλα στα χέρια & στα πόδια. Το ίδιο χαμογελο. Την ίδια μύτη… & πάντα μου έλεγε να μη στενοχωριέμαι γιατί μπορεί να μην είναι γαλλική είναι όμως παπά…γαλλική! Έχουμε & τον ίδιο χαρακτήρα. Τις ίδιες ιδιοτροπίες & δυσκολίες. Την ίδια πολυπλοκότητα σκέψης. Με τον μπαμπά μου είμαστε τόσο ίδιοι που πλέον πιστεύω πως δεν είναι απλά θέμα DNA. Νομίζω πως από την αδυναμία που του έχω, την αγάπη που νιώθω γι’αυτόν, τον έχω εσωτερικεύσει. Ο μπαμπάς μου μου έχει πει σοφές κουβέντες που τις έχω πάντα στο μυαλό μου κάθε φορά που ζορίζομαι. Είναι πρότυπο Αρσενικού. Ο μπαμπάς μου είναι εσωστρεφής. Έχει πολύ χιούμορ, του αρέσει το διάβασμα, δεν είναι πολύ κοινωνικός είναι όμως ευαίσθητος. Είναι αυτοδημιούργητος & αυτό τον έχει θέσει τόσο ψηλά στα μάτια μου. Εργατικός, επίμονος. Με τον μπαμπά μου δεν έχουμε πολλές φωτογραφίες γιατί δεν αρέσουν ούτε σε μένα ούτε σε εκείνον. & νομίζω ότι όταν του ζητησα να πάρουμε μέρος στο project της La Mer, ξέρω πως κατά βάθος δέχτηκε γιατί είχε ήδη οραματιστεί πού θα βάλει την κορνίζα με τη φωτογραφία μας…#LaMerxSorrenti #LoveLaMer #LaMer #LaMerxEleonoraMeleti

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

Related posts

Η Ελένη Φουρέιρα πάντρεψε την αδελφή της! – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Πέτρος Ιακωβίδης: Κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο single –«Αποτυπώματα»

Αναστάσης Δαφνής

H Καλομοίρα πιο αδύνατη από ποτέ με μπικίνι – (φωτο)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live