Gossipstory.gr
Media

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα (ΦΩΤΟ)

Μπορεί η μεταμεσονύχτια εκπομπή της στον Alpha να έχει παγώσει μέχρι νεωτέρας, ωστόσο νέα σχέδια έχουν έρθει για την όμορφη παρουσιάστρια.

Εκτός από την πρωινή της εκπομπή, λοιπόν,  στον Δρόμο fm, η δημοσιογράφος θα επικοινωνεί πιο συχνά με τους followers της στα social media, καθώς το νέο της project “ByeEleonoraMeleti” θα μας ψυχαγωγεί, θα μας προβληματίσει και θα μας συμβουλεύει για να κάνουμε την ζωή μας ακόμα καλύτερη, ειδικά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Δείτε το μήνυμα που πόσταρε στο Instagram:

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Καλό μήνα να έχουμε , κ να μας βρει όλους γερούς κ υγιείς. Μένουμε σπίτι αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να έχουμε επαφή! Το @byeleonorameleti ξεκινά μια σειρά από live με στόχο να μοιραστούμε σκέψεις,ιδέες, αλλά κ τρόπους ώστε να κάνουμε τη ζωή μας πιο δημιουργική, παραγωγική κ δραστήρια εν μέσω καραντίνας. Σήμερα 1/4 , στις 15:00 θα συναντήσω ζωντανά, στο 1ο live την Ειρήνη Καραμπά, επαγγελματία διατροφολόγο που θα μας βοηθήσει να αντισταθούμε στην συναισθηματική υπερφαγία κ το τσιμπολόγημα της «βαρεμάρας», θα μας προτείνει έξυπνα σνακ για να τρώμε μπροστά στη τηλεόραση, θα μας παρουσιάσει εύκολες κ ευέλικτες διατροφικές επιλογές ώστε να μην πάρουμε βάρος όσο μένουμε σπίτι! Σήμερα στις 15:00 βγαίνουμε όλοι … από τα σπίτια μας στον αέρα του @byeleonorameleti …τα λέμε από εκεί!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram) στις

 

Related posts

Ελεονώρα Μελέτη: Αλλαγές στο πρωινό του MEGA

Γιάννης Μαυρίδης

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η απάντηση της προς την Μαρινέλλα (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Τι νούμερα έκαναν τα πρωινά;

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live