Gossipstory.gr
Lifestyle Media

Γιώργος Καραβάς: Αντικαθιστά την Ηλιάνα στο GNTM; (ΒΙΝΤΕΟ)

Πυρετώδεις προετοιμάσουν κάνουν οι ιθύνοντες του STAR, προκειμένου να κατακτήσουν το τηλεοπτικό κοινό, με τον 3ο κύκλο του GNTM.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου είναι -και πλέον επιβεβαιωμένο- από τα πρόσωπα που έχουν αποχωρήσει από την εν λόγω παραγωγή. Ωστόσο γίνονται αρκετές συζητήσεις και castings, για αυτούς που θα αναπληρώσουν το κενό τους.

Όσον αφορά την τελευταία, εκεί φαίνεται πως η Ζενεβιέβ Μαζαρί θα επεκτείνει την παρουσία της στο project, καθώς οι πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι αυτή που θα καλύψει το κενό της πρώην coach.

Όσον αφορά για την θέση της Ηλιάνας, άνδρας φαίνεται να είναι ο αντικαταστάτης της, και αυτός που είναι πολύ κοντά στο να “κλειδώσει” την θέση, δεν είναι άλλος, από τον Γιώργο Καραβά. Να σημειώσουμε πως ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση για αυτή την αλλαγή, αλλά οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο επίπεδο.

Δείτε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος, στην εκπομπή του Happy Day:

Related posts

“Βόμβα” μεγατόνων: Η Τζούλια Αλεξανδράτου στο Survivor 3;

editor

Έλλη Στάη: Αμετακίνητη από το κανάλι της Κάντζας

Αναστάσης Δαφνής

Έλληνας παρουσιαστής έτρεχε να γλιτώσει από πυροβολισμούς

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live