Gossipstory.gr
Media

Γιώργος Γεροντιδάκης: Είπε το τελευταίο αντίο στην “Ανέτ”- Η δημόσια ανάρτησή του (ΦΩΤΟ)

Οι Άγριες Μέλισσες αναμφισβήτητα έχουν συγκινήσει χιλιάδες κόσμου με τις τελευταίες εξελίξεις, όπως με τον πρόσφατο θάνατο της Ανέτ.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, λοιπόν, θέλησε να εκφράσει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κάτια Δανδουλάκη, γράφοντας το εξής μήνυμα στο Instagram:

«Το να είσαι καλλιτέχνης για σένα τον ίδιο δεν είναι πάντα ευχάριστο. Έχει όμως ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα να μοιράζεσαι την καρδιά σου με κάθε ζωντανό όν. Μέσα από την δουλειά, συνολικά, γινόμαστε μια μεγάλη αδελφότητα, μια παρέα, οικογένεια. Υπάρχει ταύτιση στην αίσθηση, στην ακτινοβολία στην ατμόσφαιρα. Σε χαρές και σε λύπες. Μόνο οι περιστάσεις αλλάζουν σε κλίμακα και συνθήκες.

Έτσι και εγώ στις μέλισσες ένιωσα πάλι σπίτι μου. Ίσως να ένιωσα και πάλι σαν παιδί. Ξαναείδα λημέρια γνώριμα της παιδικής μου ηλικίας. Ένας (από) χαιρετισμός στην μεγάλη Κυρία της σκηνής του θεάτρου του κινηματογράφου κ’ της τηλεόρασης ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ, είναι λίγος. Μια υπόκλιση Σεβασμού λοιπόν.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Gerontidakis (@gerontidakis.giorgos)

Related posts

House of Fame – Live: Ποιος παίκτης αποχωρεί από το show;

Γιάννης Μαυρίδης

Μαρία Σολωμού: “Ζέστανε” το κοινό της με τις ημίγυμνες πόζες (ΦΩΤΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Δείτε στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της “10ης Εντολής”

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live