Gossipstory.gr
Lifestyle

Γιατί καθυστερεί η αποτέφρωση της Μαίρης Χρονοπούλου – Πού θα τοποθετηθεί η τέφρα της

Η σορός της Μαίρης Χρονοπούλου παραμένει στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή «Πρωινό» η Φωτεινή Πετρογιάννη «η σορός της θα μεταφερθεί στη Ριτσώνα για την αποτέφρωση, όταν ολοκληρωθεί το γραφειοκρατικό ζήτημα που έχει προκύψει. Αυτό το ζήτημα έχει να κάνει, με το ότι δεν υπάρχει στενός συγγενής της για να υπογράψει, ώστε να ξεκινήσει η νεκροψία-νεκροτομή και να παραλάβει εν συνεχεία το γραφείο τελετών τη σορό της, για να πράξει τα δέοντα. Τώρα περιμένουμε μία εισαγγελική παραγγελία κι έτσι θα ξεκινήσει η διαδικασία». Εάν προχωρήσει η διαδικασία, η αποτέφρωση της Μαίρης Χρονοπούλου θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη.

 Εκεί θα τοποθετηθεί η τέφρα της

Μετά την αποτέφρωση, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και του δημοσιογράφου Γιάννη Αρμουτίδη, η τελευταία επιθυμία της δημοφιλούς ηθοποιού ήταν, η τέφρα της θα τοποθετηθεί σε μνημείο, που ζήτησε να κατασκευαστεί στον αύλειο χώρο του σπιτιού στην Καλλιτεχνούπολη, όπου διέμενε ως την τελευταία στιγμή της ζωής της. Στο κτήμα λοιπόν των 9 στρεμμάτων θα φτιαχτεί το μνημείο της με την επιγραφή: «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

Related posts

Παρουσίαση δίσκου για την Παυλίνα Βουλγαράκη – (φωτο)

Βλέπει τον μπαμπά του και στραβομουτσουνιάζει! -(φωτο)

supervisor

Δημήτης Σκαρμούτσος: “Ο Λευτέρης είναι ο κολλητός μου”

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live