Gossipstory.gr
Επικαιρότητα

Γιάννης Φέρτης: Το τελευταίo «αντίο» – Συντετριμμένη η σύζυγός του Μαρίνα Ψάλτη στην κηδεία

Ο θάνατος του σπουδαίου ηθοποιού Γιάννη Φέρτη, που έφυγε σε ηλικία 86 χρόνων, την Κυριακή 14 Απριλίου, σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Γοητευτικός, με καλλιέργεια, ευγένεια και σπάνιο χιούμορ- ήταν γνωστός για τις πνευματώδεις ατάκες του- ο Γιάννης Φέρτης ξεχώρισε από την αρχή για το ταλέντο, το βαθύ και ζεστό μέταλλο της φωνής του, αλλά και την ταπεινότητά του. 

Αν και ο Γιάννης Φέρτης δήλωνε πως δεν ήθελε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, έκανε τελικά τρεις γάμους: με την Ξένια Καλογεροπούλου, τη Μιμή Ντενίση και τη Μαρίνα Ψάλτη, η οποία έμεινε μαζί του ως το τέλος.  Μεγάλος έρωτας όμως της ζωής του ήταν και η τραγουδίστρια Τάνια Τσανακλίδου.

Σήμερα 16 Απριλίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ο καλλιτεχνικός κόσμος, οι συγγενείς και οι γυναίκες της ζωής του αποχαιρέτησαν τον Γιάννη Φέρτη και τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.

Από νωρίς εκεί η τελευταία του σύζυγος Μαρίνα Ψάλτη αλλά και η Ξένια Καλογεροπούλου οι οποίες αποχαιρέτησαν τον δικό τους Γιάννη Φέρτη…

 

Related posts

Στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη

Γιάννης Μαυρίδης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το νέο Πολυδύναμο Ιατρείο της Χάλκης “Δημήτρης Κρεμαστινός”

Γιάννης Μαυρίδης

Κορωνοϊός: Ακόμα ένας νεκρός στην Ελλάδα – Στους 114 συνολικά

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live