Gossipstory.gr
Γεύσεις

Γάμος, βάπτιση ή πάρτι σε νησί; Όπου κι αν σας πάει η καρδιά σας, το Δειπνοσοφιστήριον θα ακολουθήσει

Ζούμε σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς. Mε τον υπέροχο καιρό, τις αμμουδιές και τις κατάλευκες γραφικές χώρες, τα νησιά μας προσφέρουν το καταλληλότερο σκηνικό για κάθε εκδήλωση.

Όπου κι αν σας πηγαίνουν τα όνειρά σας – στο κάστρο που εξερευνούσατε παιδιά, στην καλντέρα που αποφασίσατε να ενώσετε τις ζωές σας, στην αμμουδιά που έκανε την πρώτη του βουτιά το μωρό σας – το Δειπνοσοφιστήριον θα ακολουθήσει.

Με την εγγύηση που προσφέρει η πολυετής εμπειρία στον χώρο της εστίασης, η υπογραφή του μοναδικού Executive Chef Δημήτρη Σκαρμούτσου και ο άψογος επαγγελματισμός των συνεργατών μας, το Δειπνοσοφιστήριον θα σας ακολουθήσει σε όποιο σημείο της Ελλάδας αποφασίσετε, κάνοντας ακόμη πιο όμορφη τη σημαντική στιγμή σας. Γιατί οι αξέχαστες εκδηλώσεις δεν συμβαίνουν απλά…Προγραμματίζονται!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 6206155 ή μέσω email στο [email protected] ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.dipnosofistirion.gr.

Related posts

48 Urban Garden: Brunching σε έναν αστικό κήπο, στο κέντρο της πόλης!

Αναστάσης Δαφνής

Ριζότο με κοτόπουλο και μανιτάρια

Γιάννης Μαυρίδης

Κυριακάτικο brunch στο σπίτι με αυγά Benedict -(video)

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live