Gossipstory.gr
Lifestyle Media

Άγγελος Μπράτης: “Ο Γιώργος Καράβας είναι εκπληκτικό παιδί – Έχει φοβερή ενέργεια” (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πυρετώδεις ρυθμούς βρίσκονται αυτόν τον καιρό οι κριτές, ο coach και όλη η ομάδα του Greece’s Next Top Model, καθώς γυρίζουν τα επεισόδια για τον καινούριο κύκλο, τα οποία θα μεταδοθούν από αρχές Σεπτέμβρη.

Οι άνδρες της κριτκής επιτροπής μίλησαν για το νέο μέλος του ριάλιτι, Γιώργο Καράβα, αποκαλύπτοντας τα εξής:

Άγγελος Μπράτης: «Η ενέργεια έχει αλλάξει, ο Γιώργος Καράβας είναι εκπληκτικό παιδί με φοβερή ενέργεια που φέρνει καινούριες γνώσεις. Η Ζενεβιέβ βρέθηκε στη θέση του κριτή, μάλιστα κάθεται δίπλα μου και περνάμε πάρα πολύ ωραία και είναι πάντα to the point».

Δημήτρης Σκουλός: «Η Ζενεβιέβ είναι τρελή. Έχει πολλή πλάκα, μου αρέσει πάρα πολύ. Ο Γιώργος είναι σπουδαίο μοντέλο και νομίζω την πρώτη του φωτογράφιση την έχω κάνει εγώ. Νομίζω θα έχει πολλά πράγματα να πει και να δώσει στα παιδιά. Έχουμε πάρα πολύ καλό υλικό να δουλέψουμε και απ’ όλα τα είδη. Ο ανταγωνισμός φέτος θα χτυπήσει κόκκινο».

 

 

 

 

Related posts

Τίνα Μεσσαροπούλου για Ιωάννα Μαλέσκου: “Έχει αντιγράψει την Μενεγάκη-Συγκρίνουμε την βούρτσα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Γιώργος Ασημακόπουλος: “Μόλις είπε ο Λιανός ότι αποχωρώ, λυτρώθηκα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός ήταν νεκροθάφτης

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live