Gossipstory.gr
Αστρολογία Ζώδια

Έντονο Σαββατοκύριακο με πλανητικές όψεις: Προβλέψεις για 20-21 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ένα έντονο Σαββατοκύριακο με πολλές πλανητικές όψεις, αλλά και πολλές αναφορές σε γεγονότα που θα στιγματίσουν γενικότερα τις εξελίξεις, σε προσωπικό, πολιτικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Έως το τέλος της Άνοιξης θα υπάρξουν νέες καταστάσεις, που θα ορίσουν την επόμενη πολύ σημαντική περίοδο. Ο Δίας σε σύνοδο με τον Ουρανό που συμβαίνει κάθε 13 με 14 χρόνια, υποδηλώνει μεγάλες αλλαγές.

Προβλέψεις  για το Σαββατοκύριακο 20 – 21 Απριλίου:

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς η σύνοδος Δία – Ουρανού θα επηρεάσει και θα ευνοήσει τα οικονομικά σας. Η αισιοδοξία πάνω σε αυτό τον τομέα θα σας βοηθήσει να ρισκάρετε με καλά αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μία πολύ ευνοϊκή σύνοδος που αφορά άμεσα το δικό σας ζώδιο. Μην φοβηθείτε να κάνετε αλλαγές και να σπάσετε τα δεσμά μιας [άρρωστης] κατάστασης. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να
ζήσετε νέες καταστάσεις που θα σας απαλλάξουν από ότι σας κρατά μακριά από την επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Δία – Ουρανού, θα λειτουργήσει πολύ εσωτερικά και θα σας αφυπνίσει. Πιθανότατα να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας ταλαιπωρούσαν. Είναι μία καλή ευκαιρία να κάνετε επιτυχημένες
εργασιακές κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να αλλάξετε τρόπο σκέψης μέσα από νέες γνωριμίες. Ίσως τα νέα σας σχέδια θα έχουν την απόλυτη επιτυχία.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σας και η κοινωνική σας εικόνα θα σας απασχολήσουν πολύ και με ένταση. Είναι η περίοδος που θα κτίσετε νέα προοπτική στην καριέρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε από τους αρκετά ευνοημένους αυτής της συνόδου, όπου οι πνευματικοί σας στοχασμοί, τα ταξίδια, οι επιχειρήσεις και οι συμφωνίες, θα σας δημιουργήσουν μία πολύ καλή περίοδο, που θα την θυμάστε για πολλά χρόνια.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, θα υπάρξουν ξαφνικά κέρδη, από επενδύσεις, ενώ μπορεί να λάβετε κάποια κληρονομιά. Γενικότερα θα είστε αρκετά τυχεροί σε κάθε οικονομική ευκαιρία που με ξαφνικό τρόπο θα
κάνει την παρουσία της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις σας θα έχουν αρκετές αλλαγές, καλές, αλλά και δύσκολες. Γενικότερα θα έχετε την δύναμη να απαλλαγείτε από άτομα που σας γεμίζουν τοξικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εργασία σας θα γίνει ο τομέας των εξελίξεων, θα βελτιώσετε της καθημερινές σας συνθήκες και θα βλέπετε πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις. Πολλά θέματα, θα έχουν γρήγορες και αποτελεσματικές
λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι στιγμή σταθμός για την προσωπική σας ζωή, η σύνοδος Δία – Ουρανού. Το απρόοπτο μπαίνει στην ζωή σας και οι εξελίξεις θα έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Αν ασχολείστε με δημιουργικά και καλλιτεχνικά επαγγέλματα, θα έχετε αρκετές επιτυχίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αλλαγή εργασίας, μετακομίσεις σε νέο σπίτι, εργασία σε άλλο τόπο και άλλα πολλά και ευχάριστα μπορεί να σας συμβούν με αυτή την σύνοδο. Ίσως μάλιστα τελειώσει κάποια νομική υπόθεση, που σας είχε κουράσει αρκετά.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για σας η σύνοδος Δία – Ουρανού. Θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε και να ταξιδέψετε, να κάνετε πράματα που άλλες περιόδους σας φόβιζαν και σας ανησυχούσαν. Βέβαια
μπορεί να έχετε και μία απρόσεκτη συμπεριφορά λόγο της μεγάλης αυτοπεποίθησης για ένα ζήτημα που σας απασχολεί.

Related posts

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

supervisor

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Αναστάσης Δαφνής

Διαβάστε τα Ζώδια του Σαββάτου

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live