Τα αυγά είναι από τις πιο θρεπτικές τροφές που μπορείς να φας, ενώ περιέχουν επίσης πολλές βιταμίνες και πρωτεΐνες.
Χρειάζεται μόνο εννέα λεπτά
Από τη στιγμή που ξεκινήσει το νερό να βράζει, κατεβάζουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το κατσαρολάκι και μετράμε ακριβώς εννέα λεπτά.
Το κρύο νερό είναι εξίσου απαραίτητο
Μόλις εκπνεύσει ο χρόνος μαγειρέματος, βάλε αμέσως τα αυγά σε παγωμένο νερό, ώστε να σταματήσει η διαδικασία του βρασμού.
Τσούγκρισέ τα
Μόλις τα αυγά κρυώσουν και στραγγίξουν, χτύπα ελαφρά το καθένα ώστε να δημιουργήσεις μια μικρή ρωγμή.
