Δεν μπορείς να αντισταθείς!
ΥΛΙΚΑ
Για τα σάντουιτς:
2 χωριάτικες μπαγκέτες, κομμένες στη μέση
2 σουβλάκια κοτόπουλου (των 200 γρ.)
6 φέτες ντομάτας
4 φύλα iceberg, ψιλοκομμένα
300 γρ. τηγανητές πατάτες με τη φλούδα τους
Για τη σάλτσα:
150 γρ. μαγιονέζα
50 γρ. μουστάρδα, απαλή
50 γρ. μέλι
¼ κ.γ. πάπρικα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη σάλτσα: Αδειάζουμε στο multi τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το μέλι, την πάπρικα και τα χτυπάμε, μέχρι να αποκτήσει η σάλτσα μία λεία υφή.
Για το σάντουιτς: Τοποθετούμε ένα σχαροτήγανο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ψήνουμε τα σουβλακια κοτοπουλο για 7-8 λεπτά από την κάθε πλευρά. Μόλις είναι έτοιμα, τα αποσύρουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε στην άκρη.
Έπειτα, αλείφουμε ομοιόμορφα το εσωτερικό της κάθε φέτας ψωμιού με τη σάλτσα, τοποθετούμε πάνω από τη μία φέτα 3 ροδέλες ντομάτας, 1 σουβλάκι, μερικές πατάτες, λίγο iceberg και σκεπάζουμε με την άλλη φέτα ψωμιού.
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και με τα υπόλοιπα υλικά και σερβίρουμε.
Πηγή:giorgostsoulis.com