Gossipstory.gr
Γεύσεις

Ρυζόγαλο χωρίς λακτόζη με καστανό ρύζι

ΥΛΙΚΑ
100 γρ. καστανό ρύζι
1 lt. Arla Lactofree
4 κ.σ. κορν φλάουρ
120 γρ. ζάχαρη (60 γρ. λευκή & 60 γρ. καστανή)
1 λοβό βανίλιας
Σοκολάτα κουβερτούρα (για τη διακόσμηση)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουλιάζουμε το καστανό ρύζι σε νερό για 5 ώρες.
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα τα 2/3 από το lactofree (γάλα χωρίς λακτόζη). Προσθέτουμε τη βανίλια, το καστανό ρύζι και ανακατεύουμε.
Διαλύουμε το κορν φλάουαρ στο υπόλοιπο, κρύο lactofree. Το προσθέτουμε στην κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε, μέχρι να μειωθεί στα 2/3. Μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε μπολάκια και το αφήνουμε να κρυώσει.
Σερβίρουμε με τριμμένη σοκολάτα.

Πηγή:www.chefonair.gr

Related posts

Πιτάκια γεμιστά με πραλίνα και μπανάνα

Γιάννης Μαυρίδης

“Λουκουμάδες” μελιτζάνας

supervisor

Γλυκό ψυγείου με μπισκότα!

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live