Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!
Υλικά για τη γέμιση:
2 κρεμμυδάκια φρέσκα,
2 κρεμμυδάκια φρέσκα,
1 κρεμμύδι ξερό,
100 ml ελαιόλαδο,
1 πακέτο μανιτάρια,
1 κ.σ. μουστάρδα,
αρωματικά βότανα,
300 γρ. διάφορα κίτρινα τυριά,
αλάτι,
φρεσκοτριμμένο πιπέρι,
ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο για το τηγάνι.
Υλικά για το ντιπ:
300 γρ. κάσιους,
300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό,
1 σκελίδα σκόρδο,
λίγες σταγόνες ελαιόλαδο,
χυμό από 1 λεμόνι,
αλάτι,
φρεσκοτριμμένο πιπέρι,
φρέσκο άνηθο,
λίγο νερό.
Δείτε την εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί: