Το Λονδίνο είναι πραγματικά μια πόλη που, από γαστρονομική τουλάχιστον άποψη, έχει τα πάντα!
Ο Θωμάς Ντίνας, ο Στάθης Γεωργιάδης και η Χριστίνα Χριστοδούλου κατάγονται από την Βέροια και εκτός από καλό ρεβανί ξέρουν και από καλό φαγητό. Σχεδόν σε όλη την ενήλικη ζωή τους μαγειρεύουν, ενώ έχουν αποκτήσει πολυπολιτισμικό χαρακτήρα ταξιδεύοντας συχνά σε όλο τον κόσμο.
Αυτοί οι παρέα λοιπόν είχε την ιδέα να δημιουργήσει Philosopher’s Stove.
Το Philosopher’s Stove είναι μια ομάδα που δημιουργήθηκε από την αγάπη τριών φίλων για το καλό φαγητό. Αυτό που κάνουν είναι θεματικές pop up κουζίνες σε διάφορα μέρη. Κατά βάση ασχολούνται με την αρχαιοελληνική κουζίνα αλλά παλιότερα έχουν καταπιαστεί και με τη ρωμαϊκή!
Ένα πολύ πετυχημένο πιάτο τους είναι το Dionysus’ Finger Food, μια συνταγή με αμπελόφυλλα γεμιστά με χοιρινό κιμά, μυρωδικά και γαρίδες, τηγανισμένα σε ελαιόλαδο με μια σάλτσα από οξύμελι. Το πιάτο αυτό όπως αναφέρουν στην Ηuffingtonpost έχει κάνει θραύση στην Βρετανική πρωτεύουσα!
Αν είστε και εσείς λάτρεις του καλού φαγητού και βρίσκεστε στο Λονδίνο δεν έχετε πάρα να μπείτε στο site τους και να… φάτε ότι τραβάει η όρεξη σας!