Τι χρειαζόμαστε:
- 75 γρ νιφάδες βρώμης (κουάκερ) (3/4 της κούπας)
- 150 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
- 75 γρ γλυκό κουταλιού πορτοκάλι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Λιώνουμε τη σοκολάτα (σε μπεν μαρί) και την ανακατεύουμε με τις νιφάδες βρώμης και το ψιλοκομμένο πορτοκάλι.
- Τοποθετούμε το μίγμα ανάμεσα σε δύο κομμάτια λαδόχαρτο και το στρώνουμε με τον πλάστη, δίνοντας του τετράγωνο σχήμα πάχους ενός δάχτυλου.
- Αφαιρούμε το επάνω λαδόχαρτο και κόβουμε με μαχαίρι σε μακρόστενα κομμάτια, όσο είναι ακόμη μαλακό το μίγμα.
- Χωρίζουμε τα κομμάτια αφού τα αφήσουμε λίγη ώρα να κρυώσουν.
Πηγή: sintagespareas.gr
