Gossipstory.gr
Γεύσεις

Μιλφέιγ με μπισκότα και φράουλες

Υλικά:

2 φύλλα σφολιάτας
250 γρ. φράουλες
Για την κρέμα
1 λίτρο γάλα πλήρες
200 γρ. ζάχαρη
130 γρ. κορν φλάουρ
1 βανίλια
2 αβγά
250 γρ. κρέμα γάλακτος παγωμένη
2 συσκευασίες γεμιστά μπισκότα
άχνη για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:

  • Στρώνουμε λαδόκολλα σε λαμαρίνα. Απλώνουμε επάνω τη σφολιάτα. Με πιρούνι την τρυπάμε παντού και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220ºC, στον αέρα, για 10΄. Βγάζουμε τη σφολιάτα από το φούρνο και την αναποδογυρίζουμε με τη βοήθεια της λαδόκολλας. Με γάντια κουζίνας στα χέρια πατάμε καλά τη σφολιάτα να ξεφουσκώσει και αφαιρούμε τη λαδόκολλα. Χαμηλώνουμε το φούρνο στους 170ºC και συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου 20΄ μέχρι να ροδίσει καλά. Την αφήνουμε να κρυώσει.
  • Σπάμε τα μπισκότα
  • Χτυπάμε την κρύα κρέμα σε παχύρρευστη μορφή. Την προσθέτουμε στην κρύα κρέμα βανίλιας.
  • Κόβουμε κάθε σφολιάτα στη μέση και κάνουμε στρώσεις σφολιάτα, κρέμα, μπισκότα και φράουλες. Επαναλαμβάνουμε. Πασπαλίζουμε με άχνη.

 

Πηγή: argiro.gr

Related posts

Κοτόπουλο κρασάτο με λαχανικά

supervisor

Burritos με κοτόπουλο

Γιάννης Μαυρίδης

Μπιφτέκια γαλοπούλας

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live