Από τα χεράκια της Κατερίνας Λένη!
Υλικά:
1 κιλό πατάτες,
3-4 μελιτζάνες,
1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο,
1 κρεμμύδι,
1 πακέτο μανιτάρια,
100 ml ελαιόλαδο,
150 ml λευκό κρασί,
330 ml κρέμα γάλακτος,
αλάτι,
φρεσκοτριμμένο πιπέρι,
μοσχοκάρυδο,
φρέσκο βασιλικό,
220 γρ. παρμεζάνα τριμμένη,
λίγη τριμμένη φρυγανιά.
Υλικά για την μπεσαμέλ:
150 γρ. βούτυρο,
150 γρ αλεύρι γ.ο.χ.,
2 κρόκους αυγών,
100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο,
ξύσμα από ½ λεμόνι,
αλάτι,
φρεσκοτριμμένο πιπέρι,
μοσχοκάρυδο.
Δείτε την εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί: