H Μικροζυθοποιΐα Μυκόνου και η εφημερίδα μας «My Mykonos», με χαρά σας προσκαλούν στο «Οpen day party» την Τετάρτη 19 Ιουλίου στο ζυθοποιείο της μπύρας «Mikonu», στην Αργύραινα στο Εμπορικό κατάστημα Δήλος από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ (πίσω από τον Βενέτη).
Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε, να σας ξεναγήσουμε, να δείτε από κοντά τη διαδικασία παραγωγής και να δοκιμάσετε τις μπύρες μας, κρύες, κατευθείαν από τη δεξαμενή αλλά και να μάθετε όλα τα νέα από την νέα συνήθεια της πόλης που ακούει στο όνομα «My Mykonos» που κυκλοφορεί δωρεάν κάθε Σάββατο σε όλο το νησί και σε επιλεγμένα σημεία στην Αθήνα!
Όσο αφορά την «Mikonu» είναι μια μπύρα που παράγεται στη Μύκονο. Διαθέτει ένα μπουκέτο ιδιαίτερων αρωμάτων που σε κερδίζει. Το σώμα της γεμάτο, ευγενές, φρουτώδες, αντάξιο του νησιού που τη γεννά ή αν θέλετε, την φιλοξενεί σε όλα τα στάδια της δημιουργίας της. Ο Άγγελος Φερούς, ο Γιάννης Μυζάλης, ο Γιάνο Μπάκο και ο γνωστός από την ΓΑΙΑ οινοποιητική (Θαλασσίτης κ.ά) και τις μπύρες Donkey της Σαντορίνης Γιάννης Παρασκευόπουλος είναι πίσω από την τοπική μας μπύρας που ήρθε για να μείνει.
Μην χάσετε λοιπόν το open day πάρτι μας την Τετάρτη 19 Ιουλίου από τις 11 το πρωί με πολλές εκπλήξεις, μουσικές και φυσικά ΔΩΡΕΑΝ μπύρες με άποψη όπως και η «My Mykonos».