Γρανίτα καρπούζι με φρούτα εποχής!
Υλικά:
Περίπου 1/2 καρπούζι
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένες φρέσκες φράουλες
1 ακτινίδιο, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε φέτες
1 ροδάκινο ή νεκταρίνι σε κύβους
Λίγα φρέσκα κεράσια, χωρίς κουκούτσι και ψιλοκομμένα
Διαδικασία:
Περάστε στο μπλέντερ το καρπούζι μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.
Σε 10-12 καλούπια προσθέστε τα φρέσκα φρούτα και έπειτα ρίξτε μείγμα από τον πολτό του καρπουζιού. Τοποθετήστε στα καλούπια ξυλάκια και παγώστε τα τουλάχιστον για 6-8 ώρες. Ρίξτε λίγο ζεστό στα καλούπια για να ξεκολλήσει η γρανίτα τραβώντας τη από το ξυλάκι.
Διαβάστε επίσης:
