Gossipstory.gr
Γεύσεις

Επιδόρπιο γιαουρτιού

Εύκολο, γρήγορο και με λίγα υλικά!

Υλικά

800 γρ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
ξύσμα από μισό λάιμ
χυμό από λάιμ
250 γρ. μπισκότα τύπου digestive
10 μεγάλα φύλλα δυόσμου
3 κ.σ. ζάχαρη
λίγο ξύσμα λάιμ επιπλέον

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο γάλα και προσθέτουμε το ξύσμα από μισό λάιμ.
Προσθέτουμε επίσης όσο χυμό λάιμ θέλουμε για να φτάσει το μείγμα στην προσωπική επιθυμητή μας γεύση δοκιμάζοντας το.
Αφήνουμε στο ψυγείο 1-2 ώρες να σφίξει το μείγμα μας.
Σε ένα μούλτι βάζουμε τον δυόσμο, τη ζάχαρη, λίγο ξύσμα λάιμ και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα.
Σερβίρουμε το γλυκό μας σε ποτήρι ψηλό για να φαίνεται πιο όμορφο.
Βάζουμε μπισκότο σπασμένο στον πάτο του, μετά το μείγμα με το γιαούρτι και στο τέλος την αρωματισμένη ζάχαρη.

Related posts

Καλαμάρι γεμιστό με ρύζι και μυρωδικά

editor

To 2nd ERNESTO ILLY INTERNATIONAL COFFEE AWARD ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Αναστάσης Δαφνής

Τούρτα σοκολάτας (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live