Τον είδαμε για πρώτη φορά στο πλατό της εκπομπής “Το Πρωινό”.
Ο πανύψηλος pastry chef μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ναι μεν για το ύψος του αλλά και για το γοητευτικό βλέμμα. Ποιος είναι όμως ο γοητευτικός αυτός ζαχαροπλάστης που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με το καλογυμνασμένο σώμα.
Διακεκριμένος στο διαγωνισμό Great Pastry Chef της Horeca, με σπουδές στην Ελλάδα και μεταπτυχιακά στις καλύτερες σχολές της Γαλλίας αλλά και σε όλον τον κόσμο, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης αποφάσισε να κυνηγήσει τη μεγάλη του αγάπη (τη ζαχαροπλαστική) στα 30 του.
Είναι 39 ετών και γεννήθηκε στη Αθήνα. Η παιδική του ηλικία ήταν ιδιαίτερη “κοινωνική” όπως δηλώνει και ίδιος. Μοναδική κριτής του που σίγουρα θα δοκιμάσει τα γλυκά πρώτη είναι η τριών ετών κόρη του , Μικαέλα. Του αρέσουν τα extreme sport, η ροκ μουσική και φυσικά(όπως κάθε σεφ-ζαχαροπλάστης) έχει τατουάζ. Οδηγεί αμάξι και μηχανή. Παρ΄ότι ζαχαροπλάστης, δεν είναι τόσο φαν της σοκολάτας μιας και πιστεύει ότι ο καλός ζαχαροπλάστης φαίνεται στο γλυκό που δεν έχει σοκολάτα.

Ο Δημήτρης αποφεύγει τη ζάχαρη.
«Επηρεασμένος από τις σπουδές μου στην Γαλλία, όπου τα περισσότερα γλυκά δεν έχουν ζάχαρη, πολλά από τα δικά μου δεν έχουν καθόλου, ή έχουν ελάχιστη. Χρησιμοποιώ μέλι, ή τη γλυκύτητα της σοκολάτας, τίποτα παραπάνω».
Μερικά από τα γλυκά που σίγουρα πρέπει αν δοκιμάσεις από τα χεράκια του είναι: το banoffee, η lemon pie και η apple pie,το ιταλικό τιραμισού ή το oreo chocolate cake.

