Gossipstory.gr
Γεύσεις

Αγκινάρες τηγανιτές

Μια γρήγορη, νόστιμη και υγιεινή λιχουδιά!

Υλικά

αγκινάρες

αλάτι

αλεύρι

λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Καθαρίστε τις αγκινάρες.
Τις τηγανίζετε βρασμένες ή ωμές ανάλογα με το αν τις προτιμάτε μαλακές ή πιο τραγανές.

Αν τις τηγανίσετε βρασμένες, κόψτε τες στη μέση και βράστε τες σε αλατισμένο νερό μέχρι να τρυπιούνται με το πιρούνι. Μετά τις αλευρώνετε και τις τηγανίζετε.

Αν δεν τις βράσετε καθόλου, τις κόβετε στη μέση, σε φέτες ή στα 8. Αλατίζετε το αλεύρι, τις αλευρώνετε (αν θέλετε τις περνάτε και από αβγό) και τις τηγανίζετε.

Καλή όρεξη!

Related posts

Σαλάτα με παντζάρια, φινόκιο και ρικότα

editor

Μερεντογλυκό με μπισκότα πτι μπερ

editor

Τραγανά χοιρινά σνίτσελ – στικ με λαχανικά φούρνου

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live