Gossipstory.gr
Media

Χαμένος χρόνος η εκπομπή της Μενεγάκη!Ποιός “φίλος” της απο τα παλιά το είπε;

Τρείς χαμένες ώρες απο τη ζωή του θεωρεί πως είναι η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο πολλές φορές στο παρελθόν καλεσμένος της, Δημήτρης Αποστόλου.

Ο σκηνοθέτης έδωσε συνέντευξη στο “ΕΓΩ Weekly”, με αφορμή τη νέα τηλεοπτική του σειρά στο κανάλι του ΑΝΤ1, “Τρίχες”. Εκτός απο το νέο του εγχείρημα, μίλησε και για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, μεταξύ αυτών και για την Ελένη Μενεγάκη. Αν και έχει παρευρεθεί πολλές φορές στην εκπομπή της, ανέφερε πως δεν θα ξαναπήγαινε αν δεν είχε κάτι να πεί και πως δεν την παρακολουθεί, καθώς το θεωρεί χάσιμο χρόνου.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

“Είναι κάτι που δεν με αφορά. Το θεωρώ χάσιμο χρόνου, για μένα τουλάχιστον. Να καθίσω τρεις ώρες να δω τι; Ξέρω ακριβώς πώς θα πουν αυτά που λένε. Σήμερα δεν νομίζω ότι θα πήγαινα. όχι επειδή η Ελένη το έχει ελαφρύνει ενώ εγώ το έχω βαρύνει. Δεν με ενδιαφέρει να μιλώ για κοινότοπα, χαζά και ψευδεπίγραφα πράγματα. Αν έχω να πω κάτι και μου δώσουν το βήμα να εκφράσω την αλήθεια μου, ναι, θα πάω”.

 

Related posts

MasterChef 5 – Spoiler: Ποιος κερδίζει την Κάρτα Ασυλίας; – “Στον τάκο” οι παίκτες με τα χειρότερα πιάτα

Γιάννης Μαυρίδης

Η Κατερίνα Γερονικολού επιλέγει HistoplastinHand® για υπέροχα χέρια! Εσύ;

Γιάννης Μαυρίδης

Η πρώτη μπηχτή της Καινούργιου on air – Πώς το σχολίασαν στο «Πρωινό»;

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live