Σε κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε το γάλα μέχρι να εμφανιστούν φουσκάλες στα τοιχώματα, για περίπου 3 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
Προσθέτουμε στο κατσαρολάκι το αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το αλάτι.
Κατόπιν, προσθέτουμε την κουβερτούρα και το λικέρ και τα αφήνουμε να σταθούν για 1 λεπτό. Κατόπιν ανακατεύουμε μέχρι να σχηματιστεί ένα απαλό μείγμα. Γαρνίρουμε με τη σαντιγί και τις φλοίδες σοκολάτας.
πηγή: mamapeinao.gr
Για 1 ποτήρι
– See more at: http://www.mamapeinao.gr/irlandiki-zesti-sokolata#sthash.RD9NC8FN.dpuf