Gossipstory.gr
Γεύσεις

Banoffee με σιρόπι σοκολάτας Violife

Δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε!

Υλικά για τη βάση:

160 γρ. μαργαρίνη,

25 γρ. κακάο,

140 γρ. αλεύρι ολικής,

110 γρ. καστανή ζάχαρη,

100 γρ. ινδοκάρυδο,

½ κ.γ μπέικιν πάουντερ.

Για την κρέμα:

150 γρ. Violife creamy original,

50 γρ. κρέμα καρύδας,

30 γρ. ζάχαρη καστανή,

1 μπανάνα, 1 βανίλια.

Για την σαντιγί:

150 γρ. Violife creamy original,

50 γρ. κρέμα καρύδας.

Για την σάλτσα σοκολάτας:

150 γρ. Violife cocospread,

100 γρ. κρέμα καρύδας

Related posts

Το καλύτερο Σαγανάκι της πόλης!

supervisor

Φρικασέ θαλασσινών νηστίσιμο

editor

Δείτε πως ονομάζεται το ελληνικό προσούτο!

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live